Associació Cultural Col·lectiu El Breny


Història

L'Associació Cultural Col·lectiu El Breny va néixer l'any 1974 amb el principal objectiu de dotar Sant Vicenç d'un periòdic d'informació local, obert i independent. El primer número va sortir el novembre d'aquell mateix any i d'aleshores ençà se n'han publicat 285. La periodicitat mensual que es va establir en el seu inici es manté actualment i el nombre de subscriptors es manté al voltant de 300.

Actualment formen el col·lectiu unes 10 persones que es reuneixen dues o tres vegades cada mes per a la preparació de la revista. Aquestes persones s'encarreguen mensualment de la definició de continguts, redacció i administració de cada número i compten alhora amb les aportacions de diversos col·laboradors. L'empresa Copy Gràfic, amb seu a Manresa, en fa el muntatge i la impressió.

Membres

Durant els seus gairebé 30 anys d'història han passat pel col·lectiu un gran nombre de persones que han dedicat part del seu temps a fer possible que mes rera mes El Breny surti al carrer. Sense oblidar, és clar, la llarga llista de col·laboradors habituals, perquè sense el seu ajut El Breny tampoc no seria possible.

Aquests som els membres del col·lectiu en l'actualitat:


Ariadna Arnau

Jordi Bergas

Ferran Besora

Adriana Delgado


M. Carme Grauvilardell

Esteve Lafont

Jordi Largo

Mar Mollet

Alfons Plans

David Sanz
Josep Chertó
Joan Fígols
Montserrat Solà
Cristina Torres
Lourdes Vila
 

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet

m c