Esports

CRÒNICA DELS PARTITS DISPUTATS PEL C.F. SANT VICENÇ DURANT EL MES D'OCTUBRE

Roda controlant la pilota al costat de Baena09-10-05
C.F. Sant Vicenç 2 - Castellgalí 4
El derbi va ser un partit força atractiu per al públic, als 20 minuts el Castellgalí ja guanyava 0-3. A la represa el Sant Vicenç va fallar un penal i tot seguit Carlos va anotar l'1-3. Al minut 85 da Silva va fer el 2-3 i en el descompte el Castellgalí va fer el definitiu 2-4.

12-10-05
Pueblo Nuevo 3 - C.F. Sant Vicenç 1
El Sant Vicenç va començar malament i al minut 10 ja perdia per 2-0. A la represa Lluc va fer una gran jugada i amb un gran xut va fer pujar el 2-1. Al final un contrari va aconseguir el definitiu 3-1.

15-10-05
Palillo 2 - C.F. Sant Vicenç 4
Partit dominat pel Sant Vicenç, però no va ser fins a la segona part que Carlos va marcar el 0-1. Tot seguit Lluc va fer el 0-2. Després d’això, una badada del porter va fer pujar l'1-2. Però el Sant Vicenç va reaccionar i Juanjo va marcar l'1-3. A continuació, Ivan va aconseguir l'1-4. I un error defensiu va propiciar el definitiu 2-4.

23-10-05
C.F. Sant Vicenç 2 - Font dels Capellans 1
Gran partit del Sant Vicenç, que abans d’acabar la primera part da Silva va fer pujar l'1-0. Als 15 minuts de la segona part Pablo va anotar el 2-0. Quan faltaven 5 minuts per al final, la Font marcar el definitiu 2-1.

30-10-05
P. AT. Manresa 1 - C.F. Sant Vicenç 3
Un partit no gaire lluït del Sant Vicenç, només començar Ahmed va fer el 0-1. A la segona part, la P. AT. Manresa va aprofitar per fer l'1-1. El Sant Vicenç va reaccionar i al minut 80 un penal xutat per da Silva i rebutjat pel porter va acabar amb 1-2, gol de da Silva. I al minut 90 da Silva va marcar el definitiu 1-3.