Cartes a El Breny


1. EN MEMÒRIA DE JORDI FARRÉ (Meritxell de Fàbregas Torner)

2. AGRAÏMENT DE LA COMISSIÓ D'HEREUS I PUBILLES (Comissió d'Hereus i Pubilles)


EN MEMÒRIA DE JORDI FARRÉ

El passat dia 7 de maig en Jordi ens va deixar. D'ell en podria dir moltes coses, però sovint, els mots sobren i han de deixar pas al silenci i a les imatges que aquest ens evoca...

Santvicentí d'adopció va estimar-se el poble i se'l va fer casa seva i, mig en broma, solia dir: "com Sant Vicenç City no hi ha res". Embadalint-se admirant Montserrat vençut per la majestuositat, magnànima, de la muntanya màgica del nostre petit país, del nostre paisatge quotidià.

Aquestes quatre ratlles volen ser un homenatge al Jordi i al seu pas per Sant Vicenç i per les nostre vides, potser efímer, però intens. Sé, per les paraules de molts dels nostres veïns, que els ha deixat empremta i que ara el recorden càlidament... ple de vida, d'il·lusions i somnis. Amic dels seus amics, i amb aquest gest, afable, d'aquells que donen sense esperar res a canvi... D'ell hem de recordar-ne moltes coses, i cadascú en tindrà els seus propis records, però tots hem d'admirar la seva força, valentia i dignitat en la seva lluita per la vida.

Per això, des de la callada pèrdua, et recordem en el mutisme, absurd, de la distància imposada. Perquè segueixes en nosaltres, per sempre...

MERITXELL DE FÀBREGAS TORNER
La seva dona


AGRAÏMENT DE LA COMISSIÓ D'HEREUS I PUBILLES 

La recentment creada Comissió d'Hereus i Pubilles de Sant Vicenç de Castellet aprofita aquestes línies per donar el seu més sincer agraïment a totes les persones que d'una manera o altra van col·laborar en els exàmens, les proves, l'espectacle i/o en la proclamació comarcal que es va celebrar al nostre poble el passat dissabte dia 21 de maig, ja que sense ells no s'hauria pogut fer res de res.

Igualment volem agrair a les entitats que van fer possible l'espectacle que es va dur a terme a la plaça de l'Onze de Setembre i molt especialment a l'Agrupació Sardanista, la Colla de Geganters, els membres del Cul-i-seu, l'Esbart Dansaire Santvicentí, el Gremi de Carreters i Cansaladers, entre d'altres, ja que sense ells, sense el seu esforç i la seva dedicació tampoc no hauríem pogut celebrar aquest acte.

Van ser nits d'assaigs, nervis i mals de caps pel neguit de com sortiria però gent disposada a donar un cop de mà per tal que tot surti com ha de sortir se'n troba poca, per tot això i molt més a tots ells i a totes elles, moltes gràcies!

COMISSIÓ D'HEREUS I PUBILLES

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet