Les Queixes del Jeremies


NO HI PENSEN!

Un dissabte d'aquest passat mes de gener, de bon matí, quan encara estava glaçant, la brigada del servei públic de neteja tot complint amb la seva obligació, amb uns criteris d'eficiència molt acurats va originar una situació força curiosa.

Tot fent la neteja de la plaça de l'Ajuntament se'ls va ocórrer engegar l'aigua a tota pressió, des del cotxe de la neteja tal com anaven regant, òbviament, anaven glaçant i convertint en un tres i no res tota la plaça en una espectacular pista de patinatge. Tanta diligència posaven que vàrem pensar que es tractava d'una nova proposta lúdica per al gaudiment dels vianants.

Malauradament no és el que sembla. Els vianants, grans i petits, no gaudirem d'una pista de gel, com si fos una estampa pròpia dels països del nord d'Europa. Però si que celebrarem les relliscades i caigudes dels vianants per la diligent acció del servei de neteja i en tot cas si qualsevol es fa mal celebrarem, potser, la indemnització corresponent pels danys soferts. Si us plau, cal tenir més cura, hom no es pot deixar-se dur per la inèrcia com si tal, doncs com sempre ho fan així, i a més davant mateix del propi Ajuntament.

Estimats lectors, preguem, perquè quan netegin facin servir l'aigua, però també el cap!

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet