Esports


1. NEIX EL CLUB ESQUAIX ATLÈTIC CASTELLET

2. EL C.H. CASTELLET S'ENFRONTA AL F.C. BARCELONA

3. ROGER CAMPOY, CAMPIÓ DE CATALUNYA

4. EL SANTVICENTÍ JUANJO BRAU FORMA PART DE L'EQUIP ENCARREGAT DE LA RECUPERACIÓ DE DIVERSOS JUGADORS DEL F.C. BARCELONA


NEIX EL CLUB ESQUAIX ATLÈTIC CASTELLET 

Membres del Club Esquaix Atlètic Castellet amb els representants de l'AjuntamentEl dia 2 de Juny de 2004 es va fundar el Club Esquaix Atlètic Castellet, la Junta del qual queda formada de la següent manera:

PRESIDENT Francesc Felipe Lluch
VICE-PRESIDENT PRIMER Carles Rodríguez Vallés
VICE-PRESIDENT SEGON Eduard Farnós Baulenas
SECRETARI Luís García Ferrer
TRESORER Cristian Casals Molina
VOCALS Miguel Largo Coca
Jacinto Fuentes Portillo

Aquest club neix després de que un grup de gent decidís posar-se al front de l'Esquaix a Sant Vicenç que, fins al moment, estava totalment aturat, creant un flux de joc que hores d'ara mou més d'una cinquantena de jugadors de tota la contrada. Tot seguit, i vist l'afició de molts dels seus membres a la pràctica de l'atletisme i la seva participació de forma independent en competicions d'arreu de l'Estat, sense poder defensar els colors de cap entitat del poble, es va decidir oficialitzar entre els santvicentins el Club Esquaix Atlètic Castellet, mirant d'unir esforços entre la gent que vol practicar aquests esports i es troba amb la falta d'una estructura base al poble.

Un dels reptes més importants que durà a terme el Club aquest any 2005, serà la celebració amb data 17 d'abril de 2005 del "I Cross Pujada a Vallhonesta i les mini-curses infantils", amb el qual es vol promocionar la vessant esportiva i, a la vegada, cultural; ja que aquesta cursa tindrà el seu recorregut pels monuments més emblemàtics del poble i el seu entorn natural.

SECCIÓ D'ESQUAIX

- Lliguetes mensuals amb diferentes categories
- Campionat Festa Major d'Estiu
- Campionat Social de Nadal
- Lliga Intercomarcal

SECCIÓ D'ATLETISME

- I Cross Pujada a Vallhonesta i mini-curses infaltils
- I Milla Nocturna
- Competició de curses d'arreu de Catalunya segons calendari
- Entrenaments: dilluns, dimecres i divendres.

I Cross Pujada a Vallhonesta i mini-curses infaltils [ www.vallhonesta.tk ]

Cartell del I Cross Pujada a VallhonestaAmb data 17 d'abril de 2005 el Club Esquaix Atlètic Castellet, juntament amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i l'Ajuntament de Castellgalí, organitzen el I Cross Pujada a Vallhonesta.

Aquest cross inclòs en el calendari de la Lliga Internet Championship 2005 (en el qual es poden trobar curses de tan renom com la Mitja Marató de Terrassa, Mitja Marató de Gavà, Mitja Marató de Sant Cugat o Vilanova), pretén promocionar les nostres contrades a la resta de Catalunya, ja que el recorregut es durà a terme per llocs tan emblemàtics com: la Torre del Breny, El Rubió, l'Ermita de Vallhonesta, el Monument a la Mare... a la vegada que passarà pels carrers més cèntrics del nostre poble.

De cara al mes de març es farà una presentació a l'Ajuntament de Sant Vicenç amb la presència de diversos mitjans de comunicació. A més, es durà a terme una important campanya publicitària a través de les emissores locals, pòsters i tríptics.

Podeu demanar informació al Pavelló de Sant Vicenç de Castellet o trucant al: 627 43 09 65 o 687 40 70 61.

LA JUNTA


EL C.H. CASTELLET S'ENFRONTA AL F.C. BARCELONA 

Foto: Jordi LargoTot i que al llarg de l'any són molts els partits que disputen els membres del Club d'Hoquei Castellet amb molt bons resultats, hem de destacar el partit del passat dissabte 29 de gener a la pista de la zona esportiva. Aquest partit va enfrontar la Categoria Infantil A del Club d'Hoquei Castellet amb els components de la mateixa categoria del F. C. Barcelona.

Va ser un partit emocionant fins al final on, en una pista no gaire adequada per la pràctica d'aquest esport, l'equip local va dominar en bona part de tot el partit i va acabar amb un empat a sis gols per cada equip.

JORDI LARGO


ROGER CAMPOY, CAMPIÓ DE CATALUNYA 

Roger Campoy, campió de CatalunyaL'atleta santvicentí, Roger Campoy Vila, que actualment corre per al Futbol Club Barcelona en categoria Júnior, va quedar primer en la prova que es va celebrar el passat diumenge dia 30 de gener a Calldetenes, aconseguint la medalla d'or com a campió de Catalunya.

Amb aquest resultat ha aconseguit plaça per a participar en el campionat d'Espanya que es celebrarà a Toro (Zamora) el proper dia 27 de febrer de 2005.

 

 


EL SANTVICENTÍ JUANJO BRAU FORMA PART DE L'EQUIP ENCARREGAT DE LA RECUPERACIÓ DE DIVERSOS JUGADORS DEL F.C. BARCELONA 

Juanjo Brau tornarà a treballar a primera divisió i la seva tasca consistirà a fer la recuperació dels jugadors del primer equip de futbol del F.C. Barcelona Thiago Motta, que té trencats els lligaments laterals interns i encreuats anteriors, i de José Gómez Edmilson que pateix lesió de menisc i un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret.

En Juanjo Brau, des de l'any 1997 té cura de la recuperació dels jugadors que formen part del planter blaugrana.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet