Esports

DUATLÓ DE LA VOLTA ANBASO 2004

Foto: Jordi LargoEl diumenge dia 17 d'octubre es va celebrar per segon any consecutiu una de les proves de la volta ANBASO 2004. Aquest any, la prova era una duatló que consistia en fer quatre quilòmetres corrent, vint en bicicleta i dos més corrent. La cursa va començar a les nou del matí i es va caracteritzar per ser una competició bastant dura i per passar per paratges bastant bonics de Sant Vicenç. La prova d'enguany va ser organitzada conjuntament pel Club Natació Castellet i l'Ajuntament de Sant Vicenç.

El primer classificat va ser Carles Valls Selves, del Club Montbiker, que va fer tot el recorregut amb un temps d'1 hora, 18 minuts i 12 segons. El segon va ser Xavier Benito, del club Best, que va fer un temps d'1 hora, 21 minuts i 59 segons.

La primera fèmina va ser Cristina Gómez, dels Troncs d'Avinyó, que va fer els vint-i-sis quilòmetres totals en 1hora, 51 minuts i 38 segons. El primer classificat local va ser Marc Flores, de la Unió Ciclista Sant Vicenç, que va fer aquesta duatló en 1 hora, 25 minuts i 24 segons.