Esports


VOLTA ANBASO 2004

Al igual que l'any passat, ja s'està disputant una altra edició de la Volta ANBASO. Enguany s'arriba a la vuitena edició i és organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç i el Club Natació Castellet, juntament amb altres ajuntaments i altres entitats esportives de les comarques de l'Anoia, el Bages i el Solsonès.

Per no perdre la tradició d'aquestes curses en bicicleta s'organitzen diferents pedalades al llarg dels mesos de juliol, setembre i octubre que passen per diferents pobles de les tres comarques participants. Com a novetat, hem de destacar la incorporació del poble de Súria en l'organització d'una d'aquestes curses i la baixa d'Avinyó.

La Volta ANBASO 2004 va començar el 4 de juliol a Sant Pere Sallavinera i acabarà el 31 d'octubre a Rajadell. Passarà per les poblacions de Sant Salvador de Guardiola, Castellfollit del Boix, Aguilar de Segarra, Súria, Fals i Sant Vicenç de Castellet.

A Sant Vicenç, arribarà el dia 17 d'octubre i serà una duatló que consistirà en fer quatre quilòmetres a peu, vint en bicicleta i dos més a peu. Si voleu més informació us podeu posar en contacte als telèfons següents: 93.833.06.63 (Albert) - 609.62.69.27 (Josep). També podeu consultar el lloc web www.anbaso.com.

JORDI LARGO

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet