Entitats


1. CLUB NATACIÓ CASTELLET, NOVA JUNTA I RESULTATS ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

2. ACTIVITATS A LA BIBLIOTECA


CLUB NATACIÓ CASTELLET, NOVA JUNTA I RESULTATS ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA 

NOVA JUNTA AL CLUB NATACIÓ CASTELLET

Us volem informar de la constitució d’una nova Junta Directiva de la nostra entitat, després d’un període electoral que va concloure el passat 26 de maig. Aquesta junta està formada per les següents persones:

- PRESIDENTA: Carme Jiménez i Fernández
- SOTS-PRESIDENT: Enric Gimeno i Ferrero
- TRESORER: Xavier García i Barahona
- SECRETÀRIA: Mireia Besora i Güerri
- VOCALS: Estrella Fíguls i Grauvilardell
          Laura Gilabert i Beltran
          Toni Cinca i Martínez

RESULTATS DEL C.N. CASTELLET ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

Categoria Benjamins – Dies 17 i 18 de juliol

El Club Natació Castellet va classificar a vuit nedadors de la categoria benjamí pels Campionats de Catalunya d'aquesta categoria. Una dada molt important ja que, l'any passat vàrem classificar només dos. Mirant les estadístiques de participació podem veure que hi hagut 56 clubs que han aportat gent a aquests campionats, per tant, molts clubs han quedat sense participació. A més també podem veure que només hi ha cinc clubs d'aquests 56 que no tenen piscina coberta que els permeti entrenar durant tot l'any i, un d'aquests clubs és el "Castellet". La dada més significativa és que dels 56 clubs, el Club Natació Castellet és el número 21 en nombre de gent, realment un èxit!

Els nedadors classificats pel club són els següents:

• Adrià Arias Morales de l'any 1992
6è classificat en 100 metres braça. 1.26.06 a un segon del pòdium.
16è classificat en 100 metres lliures. 1.09.66.
15è classificat en 400 metres lliures. 5.23.56.

• Yiwan Àvila Català de l'any 1995
8a classificada en 100 metres lliures. 1.21.35.
13a classificada en 100 metres papallona. 1.44.76.

• Víctor Machado Jiménez de l'any 1993
13è classificat en 100 metres braça. 1.40.14.
29è classificat en 100 metres esquena. 1.33.48.

• Mariona Ruz Lanza de l'any 1994
15a classificada en 100 metres lliures. 1.20.49.
36a classificada en 100 metres esquena. 1.40.17.

• Paula Arias Morales de l'any 1995
28a classificada en 100 metres papallona. 1.57.31.
33a classificada en 100 metres braça. 1.58.66.

• Jordi Martí Casas de l'any 1993
44è classificat en 100 metres papallona. 1.43.58.
60è classificat en 100 metres lliures. 1.20.69.

• Eduard Jiménez Velasco de l'any 1993
35è classificat en 100 metres papallona. 1.39.52.
64è classificat en 100 metres lliures. 1.21.85.

• Laia Marimón Gilabert de l'any 1994
57a classificada en 100 metres esquena. 1.47.13.
52a classificada en 100 metres braça. 2.03.16.

També hem de recordar el desè lloc d'Isaac Jurado Garcia de l'any 1995 en els 50 metres braça dels Campionats de Catalunya Pre-Benjamí, celebrats el cap de setmana passat a la piscina Sant Jordi de Barcelona. I la participació de quatre nedadors més en aquests Campionats que són: Aina Martí, Arnau Planell, Daniel Machado i Oriol Selva. Fent tots uns molt bons campionats.
També el 13è lloc del reller 4 x 50 metres braça en la final de Catalunya de relleus. Equip compost per Ferran Selva, Jordi Martí, David Quílez i Adrià Arias.
A tots ells, moltes felicitats.

EL C.N. CASTELLET "COLZE A COLZE" AMB ELS MILLORS DE CATALUNYA.
FELICITATS A TOTS!


ACTIVITATS A LA BIBLIOTECA 

• Coincidint amb la celebració del 50è aniversari de l'Homenatge a la Vellesa, la Biblioteca va organitzar unes activitats per adherir-se a aquesta celebració.

El dia 10 de juny va haver-hi la xerrada "Un clam de llibertat: memòries de Josep Simón i Mill", exdeportat del camp d'extermini de Mauthausen. La presentació de l'acte va comptar amb la presència de la Consellera de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, Anna Simó, l'alcalde Valentí Carrera i la Regidora d'Ensenyament i Serveis Socials M. Àngels Casals. Va ser un acte que tingué una gran acollida, va fer la introducció el santvicentí i Doctor en Història, Daniel Díaz Esculies, i fou conduït per l'autor del llibre Ramon Salvadó, i el propi Josep Simón, que donà testimoni en primera persona de la seva experiència viscuda en el camp d'extermini. La nombrosa assistència de públic va fer gran quantitat de preguntes a en Josep Simón que relatà amb gran lucidesa els dramàtics fets viscuts els anys d'internament.

Aquesta xerrada es complementà amb l'exposició "Mauthausen, crònica gràfica", cedida pel Museu d'Història de Catalunya, i el fons fotogràfic de l'Amical de Mauthausen, que tingué un gran èxit d'acollida i que ha rebut molt bones crítiques per la qualitat del material exposat.

• A l'Esplai dels Avis es va montar una exposició amb els programes dels 50 anys d'Homenatge a la Vellesa, del fons de la Col.lecció Local de la Biblioteca.

• També va tenir lloc un taller pràctic de manualitats amb paper a càrrec de M. Rosa Cinca.

• Paral.lelament a aquests actes, dins de la setmana del 5è aniversari de la Residència de Sant Vicenç, amb el títol "Coneix la residència del teu poble", la directora Carmen Asensio, Estefania Coronado (infermera), Sònia Ortega (treballadora social), Marta Hermoso (auxiliar) i les residents Josefa Planas i Montserrat Vilella van explicar què és la residència, com s'hi accedeix, les tasques que fa cada una, i el dia a dia dels residents.

• El dijous dia 18 de juny es va encetar el cicle "Coneixem-nos a Sant Vicenç", promogut per la Regidoria de Serveis Socials i Ensenyament, la Biblioteca S. Vives i l'Associació Internacional de Policia (IPA). Va tractar en una sèrie de tertúlies que van fer referència a les diferents cultures que conviuen amb la nostra, amb l'objectiu d'afavorir la coneixença mútua.

La primera d'aquestes tertúlies va fer referència a la cultura del Magrib, i va aplegar a la Biblioteca una cinquantena de persones que van participar molt activament en el col·loqui, que va estar amanit amb diferent mostres de la cuina magrebina.

Passat l'estiu, els mesos d'octubre, novembre i desembre aquest cicle tindrà continuïtat, i estarà dedicat a la cultura llatinoamericana , la subsahariana i la catalana.

• En el marc de les tertúlies literàries entorn d'un llibre que es realitza mensualment a la Biblioteca, es va cloure el cicle amb el llibre "Dona i cadira", amb la presència de l'autora, Pilar Duocastella.

Us recordem que a l'estiu NO TANQUEM PER VANCANCES i que una any més teniu a la vostra disposició el servei de "Bibliopiscina" a la piscina municipal, de dilluns a divendres d'11 a 13 hores al matí i de 15 a 19 hores a la tarda.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet