L'Ajuntament informa


NOUS CONTENIDORS DE RECOLLIDA SELECTIVA I DADES DE LA DEIXALLERIA

L'Ajuntament de Sant Vicenç ha instal·lat nous contenidors de recollida selectiva en diversos punts de la localitat on no es cobria aquesta necessitat. Després de la Setmana del Medi Ambient, aquest és un pas més per conscienciar i sensibilitzar els ciutadans sobre la importància del reciclatge, ja que Sant Vicenç és el 33è municipi del Bages en matèria de reciclatge. El consistori, però, vol aconseguir situar-se entre els capdavanters i per això fomenta el reciclatge i la reducció al màxim de la producció de residus.

Els carrers on s'han ubicat els nous contenidors, un per al paper, un per al vidre i un per als envasos (en cada un dels casos), són: cruïlla Joan Roma-Castellbell i el Vilar, plaça del Pi, Bisbe Perelló, cruïlla Eduardo Peña-Enric Granados, Eduardo Peña-davant de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, cruïlla passeig Pau Casals-Montseny, passeig Francesc Macià, davant la residència d'avis, cruïlla Primer de Maig-Sant Joan i cruïlla Via Augusta-Doctor Ferran.

Pel que fa a la deixalleria, aquest març ha celebrat el seu primer any de funcionament. Segons dades fins el març, hi ha hagut 3.497 entrades, el que significa una mitjana de 17 entrades al dia. Els materials gestionats han estat 351 tones, amb una mitjana de 31 quilos per habitant, i s'han fet 9 visites didàctiques amb escoles del municipi.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet