Cartes a El Breny


1. CARTA D'AGRAÏMENT DEL GIMNÀS MARCA (Josep Martí i Gemma Casas)

2. NOTA D'AGRAÏMENT (Família d'Inés Torras Vila)


CARTA D'AGRAÏMENT DEL GIMNÀS MARCA 

Estimats amics del poble de Sant Vicenç de Castellet,

Després de 15 anys en la direcció del nostre gimnàs, hem decidit, per raons professionals i personals, dir-vos adéu-siau. És un pas que ens ha costat molt de fer, però després de pensar-ho, sospesar-ho, valorar-ho i parlar-ho molt entre nosaltres, creiem que és el que, en aquests moments, ens cal fer.

Només ens queda donar-vos les gràcies per la confiança que ens heu donat durant tots aquests anys, ha estat un plaer treballar amb vosaltres i esperem haver sabut correspondre amb treball, professionalitat i saber fer a aquesta confiança.

De totes maneres, el gimnàs no deixarà de funcionar. A partir del mes de gener del 2004, el gimnàs estarà dirigit per una persona de la nostra total confiança, l'Anabel Montero, que molts de vosaltres ja coneixeu. Esperem que sapigueu donar-li la mateixa confiança que hem rebut de vosaltres. Estem ben segurs que ella us sabrà correspondre, ja que té molta il·lusió en aquesta nova etapa que comença.

Ens agradaria que aquests anys que hem estat amb vosaltres hagin estat profitosos i que hàgiu estat en el Gimnàs Marca com si hagués estat casa vostra, amb això ens sentiríem del tot orgullosos.

A reveure i, de veritat, molt agraïts per tot.

Rebeu una forta abraçada dels sempre vostres:

JOSEP MARTÍ i GEMMA CASAS


NOTA D'AGRAÏMENT

Expressem el nostre sincer agraïment als familiars, amics i coneguts per les mostres d'afecte rebudes en motiu de la mort de la nostra mare i àvia Inés Torras Vila.

LA SEVA FAMÍLIA

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet