El Breny fa 30 anys


Encetem un nou any i aquest any és especial per nosaltres. El diari que teniu a les mans, el proper mes de novembre farà 30 anys. Es diu aviat, però són molts anys tenint en compte que som una publicació local mensual. Ja sabeu que sortim quan podem, però si més no ho fem. Dir-vos també, que aquest any també arribarem al número 300. Així doncs, que farem 300 números l'any del 30è aniversari. Tot un repte.  Vam començar en temps difícils però poc a poc ens hem fet un racó a les llars santvicentines (i també de fora de Sant Vicenç) on el que pretenem és deixar constància escrita del que passa al nostre poble. No som professionals, però estem orgullosos de dir amb el cap ben alt, que som una publicació amb tres dècades d'història. Esperem poder-ne celebrar molts més.

Després de trenta anys han passat moltíssimes coses a Sant Vicenç que hem anat recollint en aquest diari i que encara recollirem. Sempre trobareu algun o altre membre d'El Breny als actes socials, culturals, exposicions, fets importants,... per cobrir la notícia. Però també comptem amb la col·laboració desinteressada de molts de vosaltres ja siguin entitats o a títol personal per poder donar continuïtat a El Breny.

Com heu notat, hem canviat una mica el disseny interior d'El Breny, però el contingut és el de sempre. Com a fet més remarcable, hi ha un canvi total del logotip on ara té un caire més modern que el que hem tingut al llarg de tots aquests anys.

Aquest any, també celebrem els cinc primers anys de l'edició electrònica www.elbreny.com on cada dia tenim més visitants de dins i fora de Sant Vicenç perquè gràcies a les noves tecnologies podem dir que som internacionals.

Des d'aquestes línies, tots els membres del Col·lectiu El Breny us volem donar les gràcies per la confiança que heu dipositat cap a nosaltres i dir-vos que sense vosaltres i la vostra col·laboració El Breny no seria possible. Esperem continuar molts anys més. Moltes gràcies.

ASSOCIACIÓ CULTURAL COL·LECTIU EL BRENY

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet