Actualitat


EL SANTVICENTÍ ANTONI PADILLA, REELEGIT ALCALDE DE CASTELLDEFELS

El santvicentí Antoni Padilla, a qui El Breny va entrevistar fa poc (vegeu El Breny núm. 287), ha estat reelegit alcalde de Castelldefels després de les eleccions del passat 25 de maig. La llista del PSC, que encapçalava Padilla, va obtenir 8 dels 21 regidors que formen el consistori. El PP en va obtenir 5, CiU 3, IC-EV 2, AVVIC 2 i ERC 1. Tot i perdre un regidor respecte de les eleccions del 1999, el PSC va poder formar govern gràcies al suport que va rebre dels dos regidors d'Iniciativa per Catalunya i dels dos de l'Associació de Veïnes i Veïns Independents de Castelldefels (AVVIC).

En el seu discurs d'investidura, Padilla va manifestar que les urnes havien assenyalat que la ciutadania "vol un ajuntament obert a diferents sensibilitats, que sigui el mirall de la societat plural i tolerant que és Castelldefels; i hem volgut fer cas del veredicte popular".

L'alcalde socialista va justificar la inclusió en el Govern municipal de "diferents sensibilitats", en referència a la participació d'ICV-EUiA i AVVIC en el govern, tot dient que "cal sumar voluntats per treballar en positiu". Padilla va afegir que la inclusió de diferents forces en el Govern per formar una majoria, però "no ha de significar que l'Ajuntament serà un conjunt de solistes, sinó que ha de ser com una orquestra". Per a Padilla, "el repte consisteix a fer de la ciutat el millor lloc per viure per a la majoria de les persones".

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet