Cartes a El Breny


1. JA ÉS FESTA MAJOR! (Valentí Carrera Vila)

2. LA FESTA MAJOR DELS I PELS SANTVICENTINS? (Un santvicentí preocupat)

3. ANEM A LA PLATJA! (Hispano-Igualadina)


JA ÉS FESTA MAJOR! 

Resulta força diferent haver d’empaitar l’alcalde de torn perquè et faci una salutació, un escrit, quatre ratlles per una presentació... ara sóc a l’altre bàndol i em toca de creure... o després em renyaran!!

De sempre, El Breny ha maldat per oferir els seus lectors i a tot el poble les primícies informatives del moment, encara que amb el format de revista mensual, res de més normal doncs, que aquest exemplar dedicat quasi exclusivament als actes de la nostra Festa Major, i que segurament sortirà al carrer just abans del primer coet que anunciï la gran festa. També cal entendre aquest fet. La precarietat dels recursos humans que disposa el nostre periòdic és endèmica i de vegades El Breny surt quan pot. Encara sort de la versatilitat dels seus responsables...saben fer de tot! Vull aprofitar aquestes ratlles per encoratjar tothom, qui pugui i vulgui, a donar un cop de mà a aquest col·lectiu periodístic local.

Em sembla, però, que quan em varen demanar unes ratlles per aquest número especial, volien que fes referència a la festa, a la nostra Festa Major i segurament que m’he ficat en llibres de cavalleria...ja em sabreu disculpar.

La festa no es tal sinó compta amb una bona colla de requisits: programació adequada i engrescadora, informació acurada i entenedora, implicació del teixit associatiu, bon temps i...PARTICIPACIÓ!!!, entre d’altres. Efectivament, les premisses generals que apuntàvem s’han complert o es compliran amb més o menys encert, però si les santvicentines i santvicentins no ens traiem la son de les orelles, si no ens mudem per acollir la nostra festa, si no convidem a familiars i amics a compartir la joia d’una nova Festa Major, l’esforç i dedicació dels qui han confeccionat la programació de tots aquests dies serà paper mullat.

Cal la mobilització ciutadana, cal proveir-nos de renovada il·lusió i cal que omplim els carrers, els parcs i les places. Anar a sopar i a ballar cada cop que toqui. A badar i passejar sempre que calgui. Ensenyar i educar els més petits en el sentit festiu i participatiu. Si ho fem així, segur que farem festa, gaudirem de la festa i ens encomanarem mútuament el delit per assaborir tots els gustos, totes les olors, tots els sons i tots els colors de la Festa Major.

Es la primera vegada que aquest alcalde us convida a Festa Major, voldria que aquestes ratlles fossin el “despertador” de l’esperit lúdic i festiu que tots portem a dins i que com una gran alenada d’aire fresc submergís Sant Vicenç de Castellet en la dinàmica participativa d’aquesta festa.

Sigueu molt feliços i feu que els del vostre costat també se'n sentin.
Això serà una GRAN FESTA!!!


VALENTÍ CARRERA i VILA
Alcalde de Sant Vicenç de Castellet


LA FESTA MAJOR DELS I PELS SANTVICENTINS?

Em plau adreçar-me al poble per constatar uns fets que em semblen imperdonables. Sant Vicenç és un poble amb moltes associacions, com també de gent amb moltes iniciatives. És per això, que no puc entendre com es dóna el "Bar de Festa Major" a gent forana. Algú s'ha plantejat que hi hauria alguna associació d'aquí que potser el voldria agafar? Se'ls va preguntar? S'ha plantejat l'opció de donar-li a algú com a títol personal? Crec que una oportunitat de negoci que sorgeix d'una festa nostra, ha d'ésser per nosaltres.

Bona Festa Major a tothom!

UN SANTVICENTÍ PREOCUPAT


ANEM A LA PLATJA!

L'empresa d'autobusos La Hispano Igualadina ha posat en marxa durant aquest estiu una línia regular d'autobusos que fa el trajecte Manresa – Platges de Coma-ruga, Calafell,... passant per Sant Vicenç. Els horaris de la línia Manresa-Platges, passa per Sant Vicenç a les 8.35 del matí en direcció Sant Salvador, Coma-ruga, Calafell i Segur de Calafell. De tornada l'autobús surt a les 18 hores des de Segur de Calafell.
Les tarifes són les següents:

1. BITLLET SENZILL
Sant Vicenç de Castellet – Abrera 2,20 €
Sant Vicenç de Castellet – Vilafranca del Penedès 2,90 €
Sant Vicenç de Castellet – Coma-ruga 4,30 €
Sant Vicenç de Castellet – Sant Salvador 4,30 €
Sant Vicenç de Castellet – Calafell 4,30 €
Sant Vicenç de Castellet – Segur de Calafell 4,30 €

2. TARIFA ESPECIAL ANADA I TORNADA A LES PLATGES
Sant Vicenç de Castellet – Coma-ruga 8,10 €
Sant Vicenç de Castellet – Sant Salvador 8,10 €
Sant Vicenç de Castellet – Calafell 8,10 €
Sant Vicenç de Castellet – Segur de Calafell 8,10 €

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al telèfon 93 804 44 51

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet