Entitats


1. CUL-I-SEU VA PRESENTAR "PIS PER LLOGAR"

2. CUL-I-SEU A CANET DE MAR

3. PROGRAMA D'ACTES DE LA FESTA DE SANT ANTONI ABAT


CUL-I-SEU VA PRESENTAR "PIS PER LLOGAR" 

"Pis per llogar" és el títol de l'obra que es va representar els dies 17 i 18 de gener al Teatre de la Societat Coral l'Estrella i que va ser estrenada amb motiu de la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç. L'autor d'aquesta comèdia és en Ramon Folch i Camarasa, un dels fills del conegut escriptor Josep Mª Folch i Torres.

El grup Cul-i-seu, venia des de feia temps buscant una obra que reunís totes les característiques d'una bona dosi d'humor dins de la qualitat i la interpretació. Ben segur que la van trobar escoltant les riallades del nombrós públic que hi va assistir els dos dies de representació. Tot i que les obres que es venen representant un cop al mes dins d'aquest teatre, aporten pocs beneficis a les arques de la societat degut a la poca assistència de gent, aquest cop potser per ser "de casa" es va poder gaudir d'una sala plena com feia temps, la qual cosa arribà amb gran satisfacció als actors i a les actrius que hi treballaven.

GEROVA


CUL-I-SEU A CANET DE MAR 

Un cop més el grup Cul-i-seu, busca un lloc dins del món dels concursos de teatre amateur.  El passat dia 2 de febrer van estar a Canet de Mar a presentar l'obra "Els arbres moren drets" d'Alejandro Casona. El seu veritable nom era Alejandro Rodríguez Álvarez i des de la publicació del seu llibre de poemes "La flauta del sapo" l'any 1930 va utilitzar sempre el pseudònim de Casona. Nascut a Besullo (Astúries); la seva influència astor i la seva vocació pedagògica marcaren gran part de la seva vida. Gran dramaturg, va deixar obres de gran caràcter com són: "La Dama del Alba", "La sirena varada", "El crimen de Lord Arturo", "Flor de leyendas", "Nuestra Natacha", "El caballero de las espuelas de oro", etc.

Canet de Mar ve atorgant des de fa anys premis de concursos amateur de teatre d'un nivell bastant elevat. "Els arbres moren drets" reuneix totes les condicions per assolir un merescut premi ja que el grup "Cul-i-seu", tal i com ens té acostumats va posar una "sal-i-pebre" excel·lent en la seva interpretació.

GEROVA


PROGRAMA D'ACTES DE LA FESTA DE SANT ANTONI ABAT 

DISSABTE 8 DE MARÇ

NIT DE TEATRE
Lloc: Teatre de la Societat Coral l'Estrella
Hora: 22 hores
Obra: "La tercera vegada" de Lluís Elias
Companyia: S.C.C.I.R. "La Verbena" de Sant Joan de Vilatorrada


DIUMENGE 9 DE MARÇ

8.45 hores Despertada del poble amb motiu de la festa

9.00 hores A l'esplanada de la RENFE, concentració i esmorzar per als socis, participants i col•laboradors de la festa.
(A la mateixa hora gran diana florejada pels principals carrers a càrrec dels principals grups musicals assistents a la festa).

9.30 hores Coca i barreja per a tothom a davant del monument al Cavall.

11.45 hores Davant de l'Església Parroquial, benedicció de cavalls, cavalleries participants i tota classe d'animals.

A continuació, Gran cercavila i els Tres Tombs a la Plaça Clavé acompanyats pels Genets Llancers a Cavall de SCCIR La Verbena de Sant Joan de Vilatorrada, la banda trompetes i tambors de Reus, banda de trompetes i tambors i majorettes del Triangle de Sants de Barcelona i la Banda majorettes, cornetes i tambors de l'Arlequí del Pont de Vilomara.

17.00 hores A la Plaça Clavé, audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa (col•labora l'Agrupació Sardanista).

19.00 hores A la sala Can Soler, gran ball de Sant Antoni amb Joan Vilandeny.
També hi haurà exhibició de balls de saló a càrrec d'Irina i Aleix.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet