Les Queixes del Jeremies


Aquests dies de vacances venen bé per passejar, i és llavors que t'adones que al carrer Gran existeixen zones reservades per a la càrrega i descàrrega dels camions. Perquè es pugui descarregar sense interrompre el trànsit? Doncs la majoria de les vegades els camions es posen a descarregar on els va bé, en una cruïlla, al carrer Castellet... obligant els conductors a esperar una bona estona o a donar grans voltes pel poble. Si els llocs que estan reservats als camions estan ocupats per altres vehicles, que ni carreguen ni descarreguen, no estan infringint la llei? I la llei no té mecanismes per fer-se complir o és que ja ens està bé que quatre incívics, per no caminar dues passes més ens facin perdre el temps a la resta? 

Un dels temes preocupants, si més no a mi, són les famoses torretes de la plaça de l'Ajuntament, i dic famoses perquè ja és molta la gent que les coneix i de ben a prop. Les quatre del mig sembla que tinguin cames i n'hi ha una que ha rebut ja trompades de cinc cotxes. El problema és que els que finalment s'abonyeguen són els cotxes ja que fins i tot es va arribar al punt que aquesta torreta es va collar fort al terra perquè els que hi topessin rebessin de valent. Tot i que la plaça és gran, es comprova que l'espai destinat als cotxes, és potser una mica escàs. Si les torretes del mig no hi fossin, creieu que algú volgués malmetre els arbres o desballestar algun banc? A més, amb quatre menys, potser tindríem més aigua per regar la resta.

Ja per acabar voldria insistir amb un tema que ja ha estat tractat en aquestes pàgines. Fa prop de dos anys em queixava de la senyalització d'accés al Clot del Tufau. Aquesta estava mal escrita i el senyal posava "Clot del Tufall". Es va trigar prop d'un any però finalment algú va fer arreglar la senyalització. Aquest algú podria fer el mateix però amb la que d'entrada al poble on un cartell, i de dimensions bastant grans, conté dues faltes ortogràfiques en accentuar la paraula pla, quan en català aquesta paraula va sense. Amb aquesta queixa ja portem dos anys, n'haurem d'esperar molts més? 

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet