L'Ajuntament informa


1. VEREDICTE DEL CONCURS DE CARTELLS DE LA FESTA MAJOR

2. INAUGURACIÓ DEL NOU LOCAL DEL PUNT D'INFORMACIÓ JUVENIL XAMBA

3. ELECCIÓ DEL MILLOR ESPORTISTA I ENTITAT DEL 2001

 


VEREDICTE DEL CONCURS DE CARTELLS DE LA FESTA MAJOR

El veredicte del Concurs de Cartells de la Festa Major de Sant Vicenç de Castellet es va fer públic ahir a la tarda al Saló de Sessions. El guanyador del concurs ha estat el santvicentí Francisco González Galisteo a qui s'ha atorgat un taló de 75.000 pessetes. Es tracta de la Tercera Edició del Concurs de Cartells de la Festa Major que organitza l'Ajuntament de Sant Vicenç. En total s'han presentat sis cartells. El jurat estava format per la regidora de Cultura, Glòria Torner, el dissenyador especiallitzat, Jordi Suades, l'artista plàstica, Luciana Losada , i Christian Munuera i Jordi Largo com a representants de la Comissió de Festes. El cartell guanyador serà la portada del programa de la Festa Major de Sant Vicenç de Castellet, del 6 al 9 del proper mes de juliol.


INAUGURACIÓ DEL NOU LOCAL DEL PUNT D'INFORMACIÓ JUVENIL XAMBA

El punt d'informació juvenil Xamba, de Sant Vicenç de Castellet, va estrenar el dissabte 16 de juny el seu nou emplaçament, al carrer de Mestre Aubert, 2, un nou local que fa cantonada amb la plaça de l'Ajuntament i que estarà obert al públic els dilluns i dijous de 6 de la tarda a 9 del vespre.

La nova ubicació del punt respon a l'objectiu de l'Ajuntament de Sant Vicenç de donar prioritat a un millor, més gran i cèntric local d'informació als joves del municipi. El trasllat de Xamba suposa, a banda de comptar amb més metres quadrats, poder oferir el servei de Punt Públic de connexió a internet, l'únic que hi haurà a Sant Vicenç de Castellet. Ja de cara a la propera tardor s'organitzaran cursos bàsics d'internet, connexions gratuïtes i de confecció de pàgines web entre altres.

El punt d'informació juvenil XAMBA continuarà donant informació sobre diversos temes que interessen al jovent com ara viatges i informació de països, ensenyament, estudiar o treballar a l'estranger, o tramitació de carnets. Joan Ortiz serà la persona encarregada de tirar endavant la tasca de Xamba.

La inauguració del nou local de Xamba es va fer a les 12 del migdia. Després de la inauguració oficial es va servir un aperitiu.ELECCIÓ DEL MILLOR ESPORTISTA I ENTITAT DEL 2001

Les entitats esportives i la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet han acordat fixar la data del proper 27 d'octubre del 2001 per a "L'elecció del millor esportista i entitat de l'any 2001".

L'elecció tindrà lloc en el decurs d'un sopar al qual hi assistiran totes les entitats esportives del municipi i on es farà públic el veredicte.

Al mateix temps, s'han organitzat diferents activitats esportives al llarg de tot el dia 27 d'octubre i on hi pot participar tothom. Pel matí s'ha programat futbol sala i per la tarda una cursa popular i una passejada en bicicleta.

La regidoria d'Esports i les entitats esportives de Sant Vicenç animen a participar de la jornada.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet