Cartes a El Breny


1.
ADÉU A UN DELS FUNDADORS DEL CENTRE EXCURSIONISTA DE SANT VICENÇ, MÀXIM MARTÍN GALVE

2. ÀNGEL MAURIZ PRADA

3. MÉS ARBRES A LA ZONA DE LA RESIDÈNCIA

4. COMUNICAT DE PREMSA

 


ADÉU A UN DELS FUNDADORS DEL CENTRE EXCURSIONISTA DE SANT VICENÇ, MÀXIM MARTÍN GALVE

Com el títol indica, ens ha deixat un dels pioners, un dels socis més distingits del primer instant. Un d’aquells homes entusiastes que van ser a la Comissió Gestora Fundacional de la nostra volguda entitat, i que va formar part també de la primera junta directiva. Però encara molt més per sobre de tot això, ens ha deixat l’esperit d’un autèntic excursionista, un incansable i gran senderista – tal comes diu avui -.

El Màxim va ser company d’excepció i mestre excursionista de tants que després seguirien transmetent aquesta estima tant preuada i plena d’alts valors a noves generacions de joves santvicentins. Qui sinó l’entranyable Màxim va acompanyar les primeres sortides i també algun bivac per gairebé tots els racons del parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Montserrat, etc. Molts companys ara ho recorden amb emoció, tals com en Marimon, Vila, Gorgues, Gomis, entre altres.

Avui, com ja ho han fet altres companys a l’avançada, l’amic Màxim ha emprès la ruta més llarga, la que no té retorn immediat, la del descans i la Llum.

Fins sempre i avant, Màxim!

Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet.
Novembre de 2000

 


ÀNGEL MAURIZ PRADA

L’Agrupació local de Convergència Democràtica de Catalunya i la seva Junta Gestora, volem expressar el nostre més sincer condol als familiars i amics del nostre company ÀNGEL MAURIZ PRADA, en el seu traspàs. El seu record roman viu en tots nosaltres.

Agrupació Local de CDC


MÉS ARBRES A LA ZONA DE LA RESIDÈNCIA

Senyors, un cop a la setmana passo per davant de la residència, o bé hi vaig de visita, ja que hi tinc un familiar, i no puc evitar de mirar el seu entorn i pensar que hi falten molts arbres o plantes que facin una mica d’ombra a l’estiu i una mica de companyia a l’hivern. A més a més, els pisos que han construït al davant amaguen tota la vista que abans tenien de Montserrat i del poble. 

Es per això que des de El Breny em voldria adreçar als col·legis i entitats per tal que quan sigui el dia de l’arbre es recordin d’aquests indret, i així el nens podran plantar arbres en un lloc que és part del poble, i on molts d’ells acabaran tenint els avis.


Lluïsa


COMUNICAT DE PREMSA

Els qui vàrem donar suport majoritàriament la candidatura de Convergència i Unió a les passades Eleccions Municipals de l’any 1999 a Sant Vicenç de Castellet, manifestem a la opinió pública que, no sentint-nos representats pels candidats electes, els retirem el nostre suport per tal que quedi ben clar que la seva actuació a partir d’ara serà totalment a títol personal.

Per Unió Democràtica de Catalunya, Comitè local de Sant Vicenç de Castellet.
Magí Giralt

Per Convergència Democràtica de Catalunya, Comissió Gestora de Sant Vicenç de Castellet.
Vicenç Mauri

Pel Grup d’Acció Santvicentí (GAS)
Agustí Machado

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet