El Poble


1. LA DIADA DEL 2000

2. DUES ARTISTES SANTVICENTINES A EUROART 2000

3. NATÀLIA VÁZQUEZ, ENTRE ELS MILLORS ESTUDIANTS D'ANGLÈS

4. MOVIMENT DEMOGRÀFIC


LA DIADA DEL 2000

La celebració institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Vicenç va començar a les 11 del matí amb la recepció que va oferir l'Ajuntament a la seva sala de sessions. L'alcalde Joan Montsech, acompanyat dels regidors del consistori santvicentí, va donar la benvinguda a tots els assistents, va llegir un manifest i a continuació va convidar als assistents a gaudir d'un petit però cordial refrigeri.

Tot seguit, encapçalats per les autoritats, pubilles i hereus, els representants de diferents entitats del poble es van encaminar cap a la plaça de l'Ajuntament, on feien parada els gegants de Sant Vicenç i un nombrós públic. Les dues comitives es van aplegar a la plaça i, encapçalades pels gegants i autoritats, es van dirigir cap a la plaça de l'Onze de Setembre, per dur a terme la tradicional ofrena floral.

Arribada la comitiva a la plaça, es va fer l'ofrena floral, començant per les autoritats i tot seguit els representants de les diferents entitats que vans ser-hi presents per donar suport a l'acte.

La participació va ser nombrosa, tant pel que fa a entitats com a públic assistent, que en tot moment es va comportar amb ordre i tranquil·litat. Tan sols es van trobar a faltar més senyeres als balcons de les cases del poble.

Alfons


DUES ARTISTES SANTVICENTINES A EUROART 2000

Les artistes santvicentines Antolina Vilaseca i Teresa Montsech van ser presents al IV Saló Internacional d'Artistes Contemporanis Independents, que va tenir lloc a les Reials Drassanes de Barcelona els dies 6, 7, 8 i 9 d'octubre.

El certamen és un dels primers salons d'artistes independents que actualment se celebren a Europa, memorant els salons parisencs s'agrupaven per exposar les seves obres al públic. En aquesta ocasió es van reunir a Euroart 2000 un centenar d'escultors, fotògrafs i pintors seleccionats entre més de 800. Hi havia exposades més de 1000 obres d'altíssima qualitat amb la possibilitat de conèixer personalment els seus autors i de comprar-les en cas d'estar-hi interessat.


NATÀLIA VÀZQUEZ, ENTRE ELS MILLORS ESTUDIANTS D'ANGLÈS

Natàlia VázquezLa santvicentina Natàlia Vázquez i Molina ha obtingut la prestigiosa medalla del Pitman Institute, medalla que s'atorga als 30 millors estudiants d'aquesta organització al món. L'escola de Sant Vicenç Idiomes i Traduccions Master afegeix que és un honor comptar amb alumnes com ella a la seva escola, que destaquin per la seva vàlua com a estudiants però també, i el que és més important, que siguin persones exemplars. Master vol felicitar també als altres alumnes que han obtingut alguns dels diplomes atorgats per la mateixa organització:

Àlex Álvaro - Acaena Amorós - Gerard Brosa - Núria Collado - Marta Franch - Pere Garcia - Núria Golsa - Oriol Hernan - Alba Juanola - Sergi Juanola - Marta Malo - Mar Mollet - Marc Pérez - Irene Preñanosa - Josep Antoni Roca - Toni Roig - Joan Salada - Marca Trulls - Glòria Vázquez - Marc Vidal.


MOVIMENT DEMOGRÀFIC

NAIXEMENTS

ANNA NAVARRO SÁNCHEZ 14-8-2000
FILLA DE DIEGO I SUSANA
CRISTIAN CASANUEVA SÁEZ 10-8-2000
FILL DE JOSÉ LUIS I JOSEFINA
JUDITH PALLISO RAMOS 17-8-2000
FILLA DE JOAN I EVA
JORDINA GONZÁLEZ SANTACREU 18-8-2000
FILLA DE JOAQUIM I NÚRIA
GUILLEM BARBERÀ PALLICER 19-8-2000
FILL DE JORGE VICENTE I SANDRA
MARIA PRAT VILASECA 23-8-2000
FILLA DE XAVIER I MARINA

MATRIMONIS

JOSEP PLA GUTIÉRREZ SANDRA FERNÁNDEZ RIBERA 29-7-2000
JOSÉ LUIS PORTERO RUBIO OLGA GUILLENS SURROCA 10-8-2000
MIGUEL ANGEL MORON CASTRO LUISA GONZALO JODAR 18-8-2000

DEFUNCIONS

CONSUELO HERREROS CERDAN 2-8-2000 65 ANYS
MERCEDES SOLER BARDOLET 17-8-2000 90 ANYS
MARIA MOLINA LÓPEZ 18-8-2000 80 ANYS
ESTEBAN PLANELL BACH 27-8-2000 72 ANYS

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet