Cartes a El Breny


1.
PASSOS SUBTERRANIS. SERAN UNA FRONTERA PER A LA GENT GRAN?

2. AVÍS ALS SUBSCRIPTORS

3. CARTA D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA

4. AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA FARRÉS ABAD


 

PASSOS SUBTERRANIS, SERAN UNA FRONTERA PER A LA GENT GRAN?

Sóc una santvicentina de 74 anys amb dificultat per caminar i amb una minusvalidesa visual. Visc al sector de l'església i en assabentar-me de la construcció d'un nou pas sota la via en aquest sector, vaig preguntar a les persones pertinents com seria aquest nou pas. Llavors em van informar que només tindria escales.

És trist que totes les persones grans que vivim per sobre de la via, per poder anar al centre del poble, com ara l'ajuntament, no tenim cap pas de vianants sense escales. A més a més de nosaltres, persones grans amb dificultat per caminar, també hi trobem les mares joves amb els cotxets on hi porten els seus fills. També hi trobem les mestresses de casa amb el seu carretó de la compra, etc.

Per això, em dirigeixo a les autoritats competents, Ajuntament i RENFE, mitjançant el periòdic local El Breny, per tal que abans de començar les obres trobin alguna solució o almenys ho intentin per tal d'evitar aquest problema.

Gràcies

UNA SANTVICENTINA


 

AVÍS ALS SUBSCRIPTORS

Comuniquem als nostres subscriptors que a partir del mes d’abril es passaran els rebuts corresponents a l’any 1999. D’ara en endavant la quota de subscripció a El Breny serà anual. Per tant, aquest rebut correspondrà a la quota de subscripció de tot l’any 1999. Aprofitem l’avinentesa per agrair-vos la vostra confiança i col·laboració.

Ben cordialment,


La redacció d’El Breny


 

CARTA D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA

Secció Local de Sant Vicenç de Castellet

Febrer del 2000

Benvolguts,

En l'Assamblea d'aquesta secció local del dia 7 de febrer, tingué lloc l'elecció de la nova Junta Directiva, que ha quedat composta per:

President: Valentí Carrera i Vila
Secretari: Jordi Subirana i Lladó
Tresorer: Carles Riera i Fàbregas
Vocal de premsa: Àngel Fernández i Martínez
Vocal Grup Municipal: Marcel Puig i Ferrer
Vocal: Daniel Pous i Soldevila

Us ho comuniquem pel vostre bon govern. Quedem a la vostra disposició per al que ens necessiteu.

Salut!!,

El President

AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA FARRÉS ABAD

Volem expressar el nostre sincer agraïment a totes les entitats i amics en general que, durant el dolorós comiat al nostre estimat Salvador, ens van expressar el seu suport, condol i amistat envers ell.

Ens és molt agradable saber que el nostre fill, marit i pare era estimat per tanta gent.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet