L'Ajuntament informa


Constitu´da la Junta Local de Seguretat

Constitu´des les juntes locals de seguretat de S˙ria, Sant Vicenš de Castellet i Sant Joan de Vilatorrada.

S’encarregarÓn entre altres funcions, d’elaborar plans de prevenciˇ contra la delinqŘŔncia.

15. octubre 99. Sota la presidŔncia de la delegada del govern a Catalunya, Julia Garcia valdecasas i l’Alcalde de Sant Vicenš de Castellet, es va constru´r la junta local de seguretat de Sant Vicenš de Castellet. L’acte tinguŔ lloc a la seu de la delegaciˇ del govern a Catalunya.

Les juntes locals de seguretat constitu´des tenen, entre altres funcions, l’anÓlisi i valoraciˇ de la seguretat p˙blica a la localitat formulant propostes en ordre a una eficaš coordinaciˇ i colĚlaboraciˇ entre els diferents cossos de seguretat.

AixÝ mateix, com a organ de participaciˇ dels ciutadans a la seva pr˛pia seguretat, elaborarÓn plans per prevenir la comissiˇ de fets delictius i atendrÓn els suggeriments que formulin persones i entitats p˙bliques o privades, la seguretat en els tres termes municipals. TambÚ impolsarÓn la cooperaciˇ dels efectius que incideixen en la seguretat ciutadana a l’Ómbit municipal.

D’acord amb la normativa que regeix els convenis constitutius de les juntes locals de seguretat, aquestes es formen a l’objecte d’establir les formes i procediments de colĚlaboraciˇ de les foršes i cossos de seguretat que actuen al municipi, aixÝ com aconseguir la millor coordinaciˇ de les mateixes.

La composiciˇ del nou organisme inclou el cap de la guÓrdia civil, i els caps de policia municipal, tots ells sota la presidŔncia dels alcaldes de la poblaciˇ. Aquesta presidŔncia tindrÓ carÓcter compartit quan assistŔixi a les reunions la delegada del govern a Catalunya.

 

Inici | Hemeroteca |
ColĚlectiu El Breny | Sant Vicenš de Castellet