Personatges santvicentins


NOTA D’ACLARIMENT
En memòria de Joan Guiu Enrich

Aclariment sobre l’article publicat a El Breny número 307 (maig – juny 2005) en memòria de Joan Guiu Enrich, fundador del periòdic Castellet (any 1947). Per un error involuntari es va traspaperar la part inicial del mencionat escrit, deixant la narració un xic incompleta. A continuació, publiquem la part extraviada.

Joan Guiu Enrich

El dia 17 d’abril, morí a Manresa Joan Guiu Enrich a l’edat de 82 anys. En Joan Guiu va arribar a Sant Vicenç l’any 1940, on s’hi va traslladar la seva família, procedent del Pont de Vilomara en busca d’un treball més ben remunerat. En Joan treballava ja des de l’any 1936 a Cal Jorba de Manresa on es va desenvolupar tota la seva vida laboral, arribant a ser-ne el director.

El Breny vol fer memòria perquè durant els anys de la seva estada a Sant Vicenç, conjuntament amb altres inquiets santvicentins, entre els que s’hi comptava el seu germà Manel (que formà juntament amb la Mª Rosa Torrabadella, una família molt reconeguda a Sant Vicenç) va ajudar a bastir la història del nostre poble, col·laborant activament en la formació del seu teixit cultural i social.

(continua al número 307)

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet