Cartes a El Breny


1. VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA (Agrupació Artística)

2. RÀDIO ZÉNIT US DESITJA BONES VACANCES I US DÓNA LES GRÀCIES (Tot l'equip de Ràdio Zènit)


VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

A la celebració anual de la Festa de la Mare i entre les personalitats i autoritats que ens van acompanyar hi havia la diputada al Parlament de Catalunya per Convergència i Unió, la senyora Glòria Renom, que va tenir la gentilesa de programar-nos una visita guiada al Parlament de Catalunya i que vam realitzar el passat dia 5 de juliol. El grup estava format per membres de l’Agrupació i simpatitzants acompanyats per una guia i la mateixa senyora Glòria Renom.

Ens varen ensenyar i explicar la història de moltes dependències, els espais són regis i a la vegada acollidors. El més impactant és el Saló de Sessions, lloc habitual on té les seves sessions el Ple del Parlament de Catalunya. Durant la visita vam poder saludar a altres diputats. El Parlament, l’espai on els representants polítics del poble desenvolupen les seves funcions de creació, control i impuls de l’acció de govern de la nació, és un àmbit central en la vida de Catalunya. El nostre Parlament és un dels més antics del món. En ell es debaten i es prenen decisions que afecten el dia a dia de totes les persones que viuen al nostre país. Des d’aquí volem donar les gràcies per les atencions rebudes i en especial a la senyora Glòria Renom.

AGRUPACIÓ ARTÍSTICA


RÀDIO ZÉNIT US DESITJA BONES VACANCES I US DÓNA LES GRÀCIES 

Només desitjar-vos unes bones vacances i felicitar a tot l’equip per la vostra tasca informativa i disposició per actualitzar i immortalitzar esdeveniments dignes de recordar. També aprofitem per agrair l’atenció que ens heu dispensat, sobretot al Jordi Largo.

TOT L’EQUIP DE RÀDIO ZÉNIT

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet