Esports


1. JORNADA DE PORTES OBERTES AL PAVELLÓ

2. FINAL NACIONAL D'AERÒBIC DELS JOCS ESCOLARS DE CATALUNYA

3. XXV ANIVERSARI DE L'ATLÈTIC SANT VICENÇ

4. VOLTA ANBASO 2005


JORNADA DE PORTES OBERTES AL PAVELLÓ

FOTO: JORDI LARGOEl cap de setmana del 4 i el 5 de juny, el Pavelló Municipal va fer una jornada de portes ofertes on al llarg de tot el matí i bona part de la tarda del dissabte i el diumenge es va poder realitzar qualsevol tipus d'esport a les instal·lacions.

També es va aprofitar per obrir la temporada de bany a les piscines municipals que enguany durarà fins al proper 11 de setembre. Aprofitant aquesta jornada, el C.H. Castellet va organitzar la seva tradicional patinada popular.
 


FINAL NACIONAL D'AERÒBIC DELS JOCS ESCOLARS DE CATALUNYA 

FOTO: JORDI LARGOEl dissabte 21 de maig i al llarg de tot el matí, el Pavelló Municipal es va omplir de gom a gom per acollir la Final Nacional d'Aeròbic dels Jocs Escolars de Catalunya.

En aquests jocs hi van participar un bon nombre de participants vinguts d'arreu de les comarques catalanes i cal destacar la bona actuació dels grups que van participar de Sant Vicenç de Castellet.


 


XXV ANIVERSARI DE L'ATLÈTIC SANT VICENÇ

El passat 11 de juny els membres de l'Atlètic Sant Vicenç de futbol estaven de celebració ja que celebraven els seus primers 25 anys després de la seva fundació.

La festa començava el mateix dia 11 a les set de la tarda al camp de futbol on es disputava un partit amistós de futbol entre els components de l'Atlètic i un altre equip format per diferents jugadors de la comarca del Bages. No podia anar millor i el partit va anar a favor dels santvicentins.

L’alcalde de Sant Vicenç, Joan Montsech va fer entrega d’una placa commemorativa al president de l’entitat Francesc Devant. / JORDI LARGODesprés del partit, tots els jugadors i tots els directius juntament amb l'alcalde de Sant Vicenç i el regidor d'esports es van dirigir cap a l'Hostal La Barca de Monistrol de Montserrat per fer el sopar de celebració.

Un cop acabat aquest sopar, va ser l'hora dels parlaments i el president de l'entitat Francesc Devant va iniciar-la tenint unes paraules de reconeixement per a tots els jugadors, tècnics, entrenadors i assistents que han passat al llarg d'aquests vint-i-cinc anys.

Igualment es va fer entrega de plaques commemoratives a les persones més rellevants de l'entitat durant aquest quart de segle, a la Federació Catalana de Futbol i a la Federació d'Àrbitres. També des de l'ajuntament santvicentí es va fer entrega d'una placa commemorativa per a l'entitat.

Els jugadors de l’Atlètic Sant Vicenç i la selecció del Bages van disputar un partit amistós per celebrar els 25 anys de l’entitat. / JORDI LARGO
Cliqueu-hi per ampliar-la


JORDI LARGO
 


VOLTA ANBASO 2005

Per novè any consecutiu es disputarà la Volta ANBASO. L'edició d'enguany començarà el dia 3 de juliol a Sant Pere Sallavinera i acabarà el proper 1 de novembre a Rajadell. L'edició que passarà per Sant Pere Sallavinera, Sant Salvador de Guardiola, Castellfollit del Boix, Aguilar de Segarra, Fals, Artès i Rajadell arribarà a Sant Vicenç de Castellet el dia 18 de setembre i consistirà en un rally de 35 quilòmetres. La cursa de Sant Vicenç està organitzada per la Unió Ciclista de Sant Vicenç de Castellet amb la col·laboració de l'ajuntament.

En aquestes curses en bicicleta s'organitzen diferents pedalades durant els mesos de juliol, setembre, octubre i novembre i passen per diferents pobles de les comarques de l'Anoia, el Bages i el Solsonès.

Per més informació podeu trucar al telèfon 93.833.06.63 (Albert) o bé podeu consultar el web www.anbaso.com, on hi trobareu tota la normativa.


JORDI LARGO

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet