Cultura


MAURICI BELLMUNT DEBUTA AMB LA NOVEL·LA G.O.T.

Maurici BellmuntEl nostre amic i antic col·laborador d'El Breny, Maurici Bellmunt va presentar durant aquest mes de juny una faceta fins ara desconeguda, la de novel·lista. El pintor santvicentí va presentar a Andorra la seva primera novel·la, G.O.T. Govern Ocult de la Terra, publicada per l'editorial Malhivern. Tot i que pot semblar una obra nova, Maurici Bellmunt va concebre aquesta idea com un guió cinematogràfic ara farà uns 15 anys i no va ser fins ara que l'ha transformat en novel·la.

És una novel·la d'unes 220 pàgines inscrita a dins del gènere de ciència-ficció i té Andorra com a protagonista destacada. Si en voleu saber més, aquí us publiquem un petit resum d'aquesta novel·la que us recomanem i que podeu llegir durant aquests dies de vacances:

L'any 784 uns cavallers misteriosos fan ús per última vegada de l'Arca de l'Aliança i el Sant Grial, objectes sagrats guardats en aquells temps als Pirineus. Eren els inicis d'Andorra com a nació.

Els cavallers de l'Ordre de l'Impossible traspassen els temps en una nau volant fins a arribar a l'any 2010 en què acaba el nefast imperi del Govern Ocult de la Terra. Tot comença i acaba al Principat d'Andorra a partir d'un programa de televisió que causa gran sensació arreu del món.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet