Nota de la Redacció


NOTA DE LA REDACCIÓ

Com molt bé assenyala El Breny a la seva segona pàgina és norma per nosaltres acceptar i agrair totes les col·laboracions sense cap tipus de discriminació, llevat dels escrits injuriosos, i, com cal, valorem molt positivament el contrast d'opinions, la qual cosa no és més que la viva manifestació de les diverses sensibilitats i formes d'entendre dels santvicentins i per nosaltres és una riquesa que El Breny sempre voldrà mostrar als seus lectors. Què volem dir amb això? Doncs, que El Breny aspira i desitja sempre ser una finestra oberta per a tothom.

Ara bé, estimats lectors, a vegades es poden produir coincidències que no són benvolgudes per nosaltres, com ha passat en el darrer número d'El Breny del mes de març, doncs un dels articles publicats va resultar ser el mateix full informatiu que si fa no fa en les mateixes dates va repartir un determinat grup polític per tot el poble.

Entenem que ha estat una desafortunada coincidència no buscada per El Breny i donem per fet que tampoc per part del grup que va repartir el full. Aquesta coincidència no ens ha permès la publicació d'altres col·laboracions i ha suposat un cost innecessari per a tots dos.

Tots els partits polítics de Sant Vicenç tenen en El Breny un mitjà a la seva disposició, però, tots plegats entenem, que no podem confondre el que és un periòdic d'informació local i el que és un full informatiu de qualsevol partit polític. No ens podem repetir i els lectors ho agrairan de debò. Portem trenta anys col·laborant en la difusió, en català, de l'opinió de tots els santvicentins i procurem promoure el debat entre tots.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet