Cartes a El Breny


1. UNA SORTIDA ACABADA EN UN GRAN ENSURT

2. AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA FONTANET JIMÉNEZ (Família Fontanet Jiménez)

3. AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA BACH ROCA i SERRA (Família Bach Roca i Serra)

4. AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA DE MARIA ROMERO LENGO (Els familiars)

5. FELICITATS (Lluïsa i Joana)


UNA SORTIDA ACABADA EN UN GRAN ENSURT

El dia 3 de febrer de 2005, diada de Dijous Llarder, dos autocars, que traslladaven nens i nenes de 5è i 6è de l'Escola Sant Vicenç a Barcelona, van patir un accident de trànsit. Com a conseqüència del sinistre, hi va haver tres alumnes ferits lleus i un quart amb fractures i ferides diverses que va ser evacuat en helicòpter a l'Hospital Sant Pau de Barcelona (vegeu El Breny número 305).

Cal agrair la col·laboració de l'empresa VANTEX, S.A. (situada davant del lloc dels fets) que, en tot moment va assistir i distreure els nens i nenes dels autocars. Així mateix, s'ha de valorar la ràpida intervenció dels serveis mèdics i d'assistència als ferits.

A continuació podeu llegir alguns escrits de tal com van viure l'accident alguns dels alumnes implicats:

"... en tornar del viatge vam tenir un accident. Primer, el bus va fer una frenada molt forta. Després vaig xocar contra la butaca del davant i després es va sentir un cop molt fort. Hi va haver quatre ferits, un de greu i tres de lleus. Dos d'ells són de la meva classe. Ens han dit que estan bé i la resta també ho estem. A la nit em va costar una mica dormir però al final ho vaig poder fer..."

"... al cap d'una estona vam tenir un accident. Vaig caure a terra i em vaig fer mal a les cames i al braç. Quan em vaig aixecar de terra, vaig veure fum i tothom plorant i espantat. El meu company, el Sergio, tenia sang a la cara i quan vaig baixar vaig veure el Kevin atrapat, plorant i tot negre..."

Com la majoria de nens han qualificat, va ser una sortida que va acabar en un gran ensurt. Malgrat tot, l'evolució dels ferits va ser molt satisfactòria. La majoria d'ells van tornar a l'escola en pocs dies. Només un, el Kevin Garcia, continua el procés de recuperació de les greus ferides i traumatismes que va patir en ambdues cames. Des del dia 14 de març ja és a casa i cada dia rep visites de companys i companyes seves que l'animen en la seva recuperació.


AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA FONTANET JIMÉNEZ 

Ha mort la nostra estimada mare Felisa Roca Cortina, que recordarem sempre amb afecte i agraïment. En aquestes hores de dol, volem donar les gràcies a tots els familiars, amics i coneguts que ens han confortat en aquests moments de dolor i tristesa. Gràcies per tot.

FAMÍLIA FONTANET JIMÉNEZ


AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA BACH ROCA i SERRA 

La família Bach Roca i Serra donem les gràcies a tots els nostres amics i coneguts que ens han fet costat amb condol i suport en els moments tristos de la pèrdua de la nostra germana Rosa. Moltes gràcies a tots.

FAMÍLIA BACH ROCA I SERRA


AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA DE MARIA ROMERO LENGO 

La família de Maria Romero Lengo vol donar les gràcies per les mostres de condol rebudes arran de la seva inesperada pèrdua.

ELS SEUS FAMILIARS


FELICITATS 

El diumenge dia 17 d'abril, altres atletes d'arreu de Catalunya i nosaltres mateixes vam tenir la sort de participar en una cursa organitzada pel Club d'Esquaix Alètic Castellet. Diem que "vam tenir la sort" per diferents raons:

- El circuit triat, bellíssim paisatgísticament i interessant culturalment.
- La bona organització de la cursa reflectida en tots els detalls: sortida i arribada molt ben controlades, la senyalització perfecte, els voluntaris a cada cruïlla de camins, l'aigua cada cinc quilòmetres, la utilització dels xips, el contingut de les bosses, els premis...

Ens figurem el treball silenciós que comporta una cursa com aquesta i us podem assegurar que està entre les millors organitzades de les que hem participat. Molts d'altres atletes locals i forans, tenien la mateixa opinió. Així que volem deixar constància pública d'allò que pensem i us encoratgem a continuar-la en un futur i us agraïm els bons moments dels que vam fruir. Gràcies i felicitats.

LLUÏSA i JOANA

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet