Fa uns quants anys


Jornades sobre discapacitats

FOTO: Rocín - REGIÓ7El Breny aprofita l'ocasió que tan oportunament ens ha brindat Regió 7, per recordar, que efectivament, fa deu anys que a Sant Vicenç es van celebrar les Jornades sobre discapacitats, amb el títol genèric de “La vida no és sinó un aplec de diferències”. Aquestes jornades es van celebrar entre els mesos de febrer a abril de l'any 1995.

Fou un projecte d'una gran envergadura dedicat a reflexionar sobre les discapacitats físiques, psíquiques i sensorials. Hi van col·laborar la majoria d'entitats del poble, les escoles, el Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Sant Vicenç, el Centre d'Assistència Primària, el llavors TDK Manresa, el Bétulo de Badalona, l'Adife de Terrassa, l'Associació de Disminuïts Físics, Psíquics i Sensorials de la comarca, esportistes amb discapacitats, experts en robòtica, la Fundació Catalana de la Síndrome de Down, la ONCE, ortopèdies, psicòlegs, pedagogs, assistents socials, arquitectes, dibuixants, familiars afectats, Fraternitats de malalts... i un llarg etcètera.

El projecte fou impulsat i coordinat per la Biblioteca i els Serveis Socials i Psicològics de l'Ajuntament i la participació del teixit social santvicentí fou un èxit rotund. Es pot trobar més informació al diari El Breny als números 207 i 208 corresponents als mesos de febrer, març i abril de 1995.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet