L'Ajuntament informa


SIGNAT EL PACTE DE VINCULACIÓ AMB L'ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL DE SANT VICENÇ

FOTO: JORDI LARGOL'Ajuntament de Sant Vicenç va signar el passat dia 9 de març, el pacte de vinculació amb l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil del municipi. La signatura d'aquest pacte significa dotar l'Associació de Voluntaris dels mitjans mínims per poder realitzar les tasques més immediates en casos d'emergències. També se'ls facilita una assegurança i la realització de cursos de preparació específics per a realitzar actuacions en casos de necessitat.

Glòria Torner, va destacar la feina que els voluntaris ja han anat realitzant en diverses ocasions al poble. Aquest pacte de vinculació estableix que se'ls cedirà un local i un vehicle, l'ajuntament es farà càrrec dels cursos de formació que necessitin. També es cedirà el vestuari i els equips de transmissions necessaris i es farà una assegurança que cobreixi les seves actuacions en casos d'accident. Per la seva banda l'associació, composta en un principi per tretze membres, es compromet a fer tasques preventives d'informació, col·laborar en casos d'emergència, col·laborar en la planificació de plans d'actuació, entre d'altres. La signatura del pacte la van realitzar l'alcaldessa accidental, Glòria Torner per part de l'Ajuntament i Jordi Viladoms, President de l'Associació.

CINC MINUTS DE SILENCI PER LES VÍCTIMES DE L'11 M

FOTO: JORDI LARGOL'Ajuntament de Sant Vicenç es va sumar a la convocatòria general de cinc minuts de silenci en record de les víctimes de l'atemptat de Madrid de l'11 de març de l'any passat. La convocatòria es va realitzar a tots els municipis de l'estat en una jornada declarada de dol pel govern. Amb l'alcaldessa accidental al seu davant, els cinc minuts de silenci es van realitzar a la Plaça de l'Ajuntament davant la seu del consistori.

Un grup d'alumnes de violí de l'Escola de Música van posar el seu granet de sorra interpretant un fragment del Cant dels Ocells en homenatge a les víctimes del terrorisme.

NOVA LÍNIA D'AUTOBÚS ENTRE CASTELLGALÍ - SANT VICENÇ DE CASTELLET - EL PONT DE VILOMARA

L'autobús que comunica els municipis de Castellgalí, Sant Vicenç de Castellet i el Pont de Vilomara va entrar en funcionament el dilluns 14 de març. Aquest servei de transport públic uneix els tres pobles amb un microbús que passa per Sant Vicenç de Castellet amb una freqüència de cada hora a partir de 3/4 de set del matí en direcció a Castellgalí i també cada hora però a partir d'1/4 de vuit del matí. El servei finalitzarà a 1/4 de deu del vespre en direcció al Pont de Vilomara i a 3/4 de nou en direcció a Castellgalí. Al poble hi ha dues parades, a la plaça del Pi i a l'antiga caserna de la Guardia civil. El preu del bitllet és d'1'15 € cada viatge. També hi ha abonaments de 10 viatges al preu de 10€.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet