30è aniversari d'El Breny


Trenta anys d'informació continuada al poble

El 15 de novembre de 1974 sortia a la llum el número 0 del nostre diari. Era una època difícil per poder publicar qualsevol revista en català i amb un gran contingut de la vida santvicentina, però gràcies a la dedicació exclusiva d'unes ments inquietes del nostre poble es va poder tirar endavant. S'ha de fer un merescut homenatge a l'alcalde que hi havia llavors, el senyor Jaume Carné i Bellmunt que gràcies a la seva confiança i a la seva empenta per poder continuar endavant en una època bastant difícil ja som una publicació local amb trenta anys d'història. També hem de fer una menció especial a Mossèn Salvador Bardulet i Palau, que també amb la seva perseverança va fer arribar el diari de Sant Vicenç en una de les poques publicacions locals amb tants anys d'història.

En aquestes imatges podeu contemplar els membres de la redacció l'any 1979, tot just quan celebràvem cinc anys. Pocs podien imaginar que vint-i-cinc anys després, a l'any 2004 encara celebraríem els trenta anys de El Breny.

Els redactos de El Breny celebrant el cinquè aniversari de la publicació l'any 1979.
D'esquerra a dreta: Josefina Bonvehí, Damià Pineño, Josep Bach, Carme Sanz, Francesc Ubach, Eduard Mola, M. Carme Grauvilardell, Joan Montsech i Nati Luna.

El mes de desembre passat, els actuals membres del Col·lectiu El Breny vam celebrar els 30 anys d'informació continuada a Sant Vicenç.
D'esquerra a dreta i de peu: Josep Chertó, Alfons Plans, Montserrat Solà, Cristina Torres, Ferran Besora, Àngel Tamayo, Montserrat Picanyol i Jordi Largo.
D'esquerra a dreta i asseguts: Esteve Lafont, Lourdes Vila, M. Carme Grauvilardell i David Sanz.
Hem de dir que en aquesta fotografia encara hi faltaven en Jordi Bergas i l'Adriana Delgado.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet