L'Ajuntament informa


L'AJUNTAMENT TANCA L'ÚLTIM PAS NO SUBTERRANI DE LA RENFE SEGONS UN CONVENI SIGNAT EL 1999

L'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet (format per ERC i CiU) ha hagut de tancar el pas a l'estació de la RENFE situat al carrer Armengol atenent al conveni de cooperació que van signar el 12 de gener de l'any 1999 el consistori (aleshores governat pel PSC) i la companyia ferroviària.

L'Acord entre l'Ajuntament i RENFE impulsava la construcció de tres passos subterranis, que ja fa temps que estan construïts, i el tancament dels passos a nivell. El del carrer Armengol era l'únic no subterrani que encara es mantenia obert i el tancament s'ha fet per mitjà d'una reixa metàl·lica de les mateixes característiques que la resta del tancat.

L'equip de govern va ordenar el tancament del pas després que RENFE es posés en contacte amb l'Ajuntament per comunicar-li que, segons el conveni que havien signat l'any 1999, la companyia no es feia responsable de qualsevol accident que hi pogués haver en aquest punt. Davant d'aquesta situació, el consistori tampoc podia quedar com a únic responsable i va decidir tancar el pas, com establia l'acord amb la companyia ferroviària.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet