Entitats


EL CENTRO CULTURAL ANDALUZ ORGANITZA LA FESTA D'ANDALUSIA I LA FIRA D'ABRIL

Festa d'Andalusia

Foto: Jordi LargoEl passat dia 21 de març es va celebrar a Can Soler la festa d'Andalusia organitzada pel "Centro Cultural Andaluz – Casa de Andalucía" de Sant Vicenç de Castellet. Aquesta festa va començar amb l'actuació dels quadres flamencs de la casa. Aquests grups són Azahar, Abanico de Colores y Zambra. Tots ells amb un gran repertori de balls típics andalusos i sevillanes. També, s'ha de destacar que durant tot el dia tothom qui volgués podia actuar a l'escenari que s'havia muntat a la sala polivalent.

Com estrella invitada hi havia un cos de ball de Manresa i el famós Julio Madrid i les seves ballarines.


Fira d'Abril

Foto: Jordi LargoEl cap de setmana del 24 i el 25 d'abril la "Casa de Andalucía" va celebrar per primer cop a Sant Vicenç la Fira d'Abril. Aquesta festa va ser molt concorreguda i va començar el dissabte a la tarda amb l'actuació a Can Soler dels quadres flamencs de l'entitat i de diferents cases convidades com per exemple el "Centro Cultural Andaluz de Manresa", "Canela fina", "Arte andaluz" i "Alegrías del Sur". També va haver-hi l'actuació d'Encarnita Ferrete, Marta Capsasa, Jordi Checa. el "Grupo Alma" i l'actuació especial de Adela Rangel.

L'endemà diumenge, la festa no s'havia acabat ja que hi havia l'actuació eqüestre i flamenca dels Joves Genets del Bages que van oferir la seva actuació a davant l'esplanada de l'emissora municipal. Després d'aquesta actuació es va fer un dinar popular a la sala de Can Soler.

CHRISTIAN MUNUERA

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet