Les Queixes del Jeremies


Els Mossos d'Esquadra a la sortida de Sant Vicenç

Després de queixar-me reiterades vegades del que costa sortir del poble a l'hora punta, entre dos quarts de vuit i les vuit del matí, aquest cop he d'agrair la presència dels Mossos d'Esquadra, fent parar els cotxes que van direcció Manresa, desembussant considerablement el pont d'entrada a Sant Vicenç, tant concorregut a aquella hora.

A vegades em dóna la impressió que estan fent proves, perquè hi ha dies que fan passar tots els cotxes que surten de Sant Vicenç, tant els que van amunt com els que van avall, direcció Manresa i els que van direcció Barcelona han de passar per l'altra banda, cosa que crea un bon embús, ja que els que venen de Manresa, que són molts, no paren.

Bé, esperem que trobin aviat una solució però mentre no la troben, que s'hi vagin estant com més dies millor.

El servei de recollida d'escombraries. La cara amable de la notícia

Avui estic content, i estic content perquè com que no em queixo per vici, puc donar una notícia positiva. L'Ajuntament, molt responsablement, ha aconseguit variar l'hora de la recollida d'escombraries del carrer Gran, que es feia a les cinc de la tarda coincidint amb la sortida dels alumnes de les dues escoles situades en aquella zona. Això provocava embussos i situacions perilloses.

Segur que la modificació serà molt agraïda per les persones que es trobaven amb la desagradable situació. És ben cert que gairebé sempre les petites coses fan més amable i còmode la vida quotidiana.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet