L'Ajuntament informa


LA INTERCULTURALITAT CENTRA EL PRIMER PARC DE NADAL DE SANT VICENÇ

Sant Vicenç de Castellet organitza el primer Parc de Nadal, una iniciativa que pretén promoure els intercanvis culturals i mostrar la riquesa cultural del món a través del joc i altres activitats lúdiques. El Parc de Nadal se celebrarà els dies 29 i 30 de desembre, de 3 de la tarda a 8 del vespre, a la zona esportiva municipal i l’entrada serà gratuïta. Les activitats aniran adreçades a nens, nenes i joves de 4 a 16 anys de tota la comarca.

Entre les activitats que hi haurà, destaca una ludoteca intercultural, un espai que possibilita l’educació mitjançant el joc. I n’hi haurà molts i diferents, d’arreu del món, des de l’Assalt d’Europa, als Escacs de l’Índia passant pel Kalaha de l’Àfrica, el Patol de Nou Mèxic i el Muturer de Nova Zelanda. També es podran trobar jocs gegants, que possibilita el treball en equip en jocs que normalment són individuals o de parella. Entre d’altres, hi haurà el Pagoda, originari del Nepal, el Tres en Línia, el Qui és Qui? i el Mikado. A més, hi haurà inflables, un futbolí humà i un boti-boti.

Pel que fa als tallers, el dia 29 hi haurà un taller de bijuteria per aprendre a confeccionar objectes de mil maneres, per decorar el nostre cos tal com ho fan a altres indrets del món amb materials molt originals i dissenys actuals que es barregen amb d’altres vinguts d’arreu del món; i el taller de sorres. El dia 30, hi haurà taller de trenes africanes i de colors, i el de construcció de jocs d’arreu del món, on s’aprendran a construir diferents jocs, coneguts o nous.

El Parc de Nadal està organitzat per la regidoria de Joventut i la d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç i el Punt d’Informació Juvenil Xamba, amb la col·laboració de l’oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i la secretaria general de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

SANT VICENÇ TAMBÉ COL·LABORA AMB LA MARATÓ DE TV3

Amb motiu de La Marató de TV3, celebrat el passat diumenge 14 de desembre, i que anava dedicat a les malalties respiratòries cròniques, el poble de Sant Vicenç de Castellet també va voler col·laborar.


Al pont dels Catalans, situat a l'Avinguda del Secretari Canal, es va penjar una gran pancarta on demanava la participació de tots els santvicentins per aquesta causa més que justificada.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet