Entitats


1. ACTIVITATS DEL CENTRE EXCURSIONISTA

2. FESTA DE BENVINGUDA DE LA CORAL NOU HORITZÓ I L'ASSOCIACIÓ MUSICAL CASTELLET

3. XXVIII APLEC DE LA SARDANA

4. NOTA INFORMATIVA DE L'AGRUPACIÓ ARTÍSTICA SANT VICENÇ


ACTIVITATS DEL CENTRE EXCURSIONISTA 

El proper 26 d'octubre organitzarem la XVI Marxa del Centre, que com cada any tindrà tres recorreguts, la marxa llarga, la curta i la de bicicletes. Enguany, la marxa curta servirà per donar a conèixer el "Camí del maquis" que uns quants socis han recuperat. Aquest camí era el que utilitzaven per anar fins a Sant Jaume de Vallhonesta, des d'on passant per sota el Farell i la Plaça de les Bruixes arribaven a Casasayas o al Flequer, dues de les cases d'acollida que la partida del Massana tenia a aquests entorns. També passarem pel camí "de les Barraques". La nostra intenció és que la gent que té per costum sortir a caminar, en lloc de fer-ho pels carrers del poble, utilitzi aquests itineraris curts, gaudint més de la natura, i col·laborant a mantenir-los transitables, perquè un camí que no es fa servir al final es perd.

Portada del Pessebre al Puigsoler

El proper diumenge dia 21 de desembre, pujarem com cada any al Puigsoler a portar-hi el pessebre, canviar la senyera, i ja de retorn al refugi del Cal Campaner ens esperarà un bon esmorzar.
Us hi esperem, és una caminada fàcil, si les motos no han fet més malbé el camí, de ben segur que gaudirem d'una estona agradable i de companyonia.

LA JUNTA


FESTA DE BENVINGUDA DE LA CORAL NOU HORITZÓ I L'ASSOCIACIÓ MUSICAL CASTELLET 

El dissabte dia 27 de setembre la Sala Polivalent de Can Soler es va omplir de nens i nenes, nois i noies, pares i mares... per celebrar l'arribada del nou curs de la Coral Nou Horitzó i de l'Associació Musical Castellet. Aquesta festa de benvinguda, en un principi s'havia de celebrar a les Escoles Velles, però degut a la pluja que va caure durant tot el dia es va decidir traslladar la festa a la Sala de Can Soler.

Aquesta festa va començar més enllà de les cinc de la tarda on tots els participants a la festa, inclòs els pares i els monitors, van fer un gran mural. Després va ser l'hora de l'espectacle d'animació que va anar a càrrec del grup Grimpallunes. Aquest grup va fer jugar, ballar i saltar a tots els assistents i va allargar la festa fins gairebé quarts de set de la tarda.  Llavors, els monitors de l'Associació Musical Castellet van convidar a ballar a tots els grups. Primer, els més menuts, els mitjans i llavors, els més grans. Els que no s'ho esperaven eren els pares que també els hi va tocar fer una demostració de les seves qualitats en el ball.
Un cop fetes les presentacions dels grups, monitors... va ser hora d'anar a berenar on tothom hi estava convidat amb un bon tros de coca i xocolata.

JORDI LARGO


XXVIII APLEC DE LA SARDANA 

La plaça Catalunya es va omplir de sardanistes per celebrar el seu 28è AplecEl diumenge dia 21 de setembre la plaça Catalunya es va omplir de sardanistes per commemorar el 28è Aplec de la Sardana a Sant Vicenç.

L'aplec, organitzat per l'Agrupació Sardanista de Sant Vicenç, va aplegar dues cobles per fer una gran ballada. Les cobles eren la Vila d'Olesa i la Ciutat de Cornellà. La tarda va acompanyar a fer una gran ballada on un nombrós públic o bé s'ho mirava o bé s'apuntava a ballar una sardana o més d'una. Els temes es van anar tocant de manera alternativa entre les dues cobles i el repertori va ser el següent:

Cobla Vila d'Olesa

1. Per a tots vosaltes, de Daniel Gasulla.
3. Mar de Palamós, de Mas Ros.
5. Baixant de la Font del Gat, d'Enric Morera.
7. Gavina, de Roca Delpech.
9. La cançó del lladre, de J. Lluís Moraleda.

Cobla Ciutat de Cornellà

2. Quan tot quedi lluny, d'Enric Ortí.
4. Cervera, ciutat pubilla, de Carles Santiago.
6. A l'amic Valentí Santacreu, de Jaume Cristau.
8. A la Plaça del Gra, de Josep Cid.
10. A Banyoles, el 50è, de René Picamal.

De conjunt (dues cobles)

Tot dansant n'hem fet 50, de Tomàs Gil i Membrado.

Un any més es va poder celebrar aquest aplec gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament i el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Ara només ens queda dir, fins l'any que ve.


JORDI LARGO


NOTA INFORMATIVA DE L'AGRUPACIÓ ARTÍSTICA SANT VICENÇ 

L'Agrupació Artística Sant Vicenç informa que pel proper mes de novembre està preparant una exposició de treballs fets a punt de creu i altres labors. Aquesta exposició s'inaugurarà el 16 de novembre i clourà el dia 23 del mateix mes. Des d'aquí volem convidar a tothom que hi participi en aquesta exposició aportant les seves labors i els seus treballs a punt de creu.

Tothom qui estigui interessat en col·laborar-hi pot deixar els seus treballs o bé a la botiga Decoració i cortines Marga al carrer Mestre Aubert número 7, o bé a la botiga Modes Castellet al carrer Castellet. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 833 02 96. Aprofitem aquesta oportunitat per informar a tots els socis, col·laboradors i tothom en general que ja disposem de Loteria de Nadal de la nostra entitat. Compreu un dècim a veure si aquest any hi ha sort.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet