Esports

SERGI BERMEJO, UN TRIATLETA DE FERRO

Per la seva duresa, la triatló resulta una modalitat a l’abast de pocs escollits. Mostrar-se competitiu en llargues distàncies de natació, ciclisme i atletisme s’endevina complicat. Sergi Bermejo ha obtingut la classificació per disputar el proper Mundial de l’especialitat.

Després de nedar 4000 metres, pedalar 120 quilòmetres i completar el recorregut amb 30 quilòmetres més de cursa atlètica, Sergi Bermejo, de la categoria de 25 a 29 anys, va ocupar el 61è lloc a la general. L’11 de maig, debutarà en un Campionat del Món a Eivissa, on hi assistiran més de 1500 participants. També hem de dir, que Sergi Bermejo va quedar en vuitena posició en la triatló Ciutat de Barcelona, que va tancar el Circuit Català 2002 de l’especialitat. El final d’aquest campionat ha permès establir les classificacions de la temporada per categories.