Ritmes Joves


RITMES JOVES. Nova secció juvenil a El Breny

Un cop han passat les vacances d'estiu, tot i que aquest any hem tingut poc estiu, és hora de posar-se un altre cop mans a la feina i tornar al treball, a l'escola, a l'institut o a la universitat. El mes de setembre es sol caracteritzar per les "tornades". Els joves tornem a anar a estudiar i ja no podem quedar amb els amics en alguna terrassa del poble per prendre alguna coseta a la fresca durant tots els dies de la setmana. Ara, si més no, quedarà reservat pels caps de setmana.

És per això, que des d'El Breny volem dedicar algunes pàgines al públic més jove. Intentarem que cada mes surti aquesta nova secció, que portarà per títol "Ritmes joves". Aquesta secció es caracteritzarà per explicar de manera amena i senzilla algun fet rellevant de la història catalana (o santvicentina) en format còmic. Les històries que explicarem tindran un ordre concret i estaran protagonitzades per tres nois, dues noies i algun altre personatge que ja descobrireu.

També hi podreu trobar informació sobre temes diversos i les possibles activitats que es facin a Sant Vicenç dedicades al públic més jove.

Com veieu, aquest setembre El Breny vol arrencar amb més força per captivar més públic i d'edats més diverses. El mes passat ja vau poder gaudir d'una altra nova secció de passatemps adreçada a tots els membres de la família.

ARIADNA ARNAU i JORDI LARGO

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet