Cartes a El Breny


1. QUI HA CANVIAT EL NOM DEL NOSTRE POBLE? (Un grup de persones santvicentines)

2. PARLEM DEL CONCURS DE GRAFITS (Xamba - Punt d'Infomació Juvenil)

3. AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA CAMPS SANTIAGO (Família Camps Santiago)


QUI HA CANVIAT EL NOM DEL NOSTRE POBLE?

Qui ha canviat el nom del nostre poble? Aquesta pregunta ens la fem un grup de persones santvicentines, després d'haver vist el grafit del carrer Barcelona (davant de la Plaça de l'Onze de Setembre) i en el qual no s'esmenta la condició de "Sant" que té el nostre poble.

Suposem que es tracta d'una errada, en cas contrari, algú ha canviat el nom del poble i ara es diu "Vicenç de Castellet".

UN GRUP DE PERSONES SANTVICENTINES


PARLEM DEL CONCURS DE GRAFITS

Ja fa unes setmanes que anant cap a la Plaça de l'Onze de Setembre, al carrer Barcelona hi podem observar uns grafits que es van fer per la Festa Major d'enguany. Aquests grafits van ser els guanyadors d'un concurs que es va fer i en va sortir un primer premi i un segon. Els guanyadors d'aquest concurs es van comprometre a realitzar les seves obres a la fàbrica que hi ha al carrer Gran cantonada amb la Plaça de l'Onze de Setembre.
Hem de dir que el segon classificat va fer tot el grafit i està totalment acabat però al cap d'un dia de finalitzar-lo va aparèixer tot ple de pintades i gargots.

L'altre grafit, el que diu "Vicenç de Castellet" no està acabat i aquesta és la raó perquè encara no figuri el "Sant". Aquest grafit no s'ha acabat ja que el seu autor va decidir no acabar-lo perquè va dir que si li havien d'espatllar una obra amb tot de gargots valia més deixar-lo inacabat.

Així doncs, diem que un dels grafits no està acabat i per això molts santvicentins s'han estranyat en veure que el nom del poble estava canviat.

XAMBA – PUNT D'INFORMACIÓ JUVENIL


AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA CAMPS SANTIAGO

La família de Joan Camps i en especial l'esposa Engràcia Santiago i les filles Margarita i Montserrat Camps volen donar les gràcies a tot el poble de Sant Vicenç per les mostres de condol rebudes envers al seu marit, pare i amic.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet