Esports


1. BONS RESULTATS D'ORIOL MARTÍNEZ EN NATACIÓ

2. FEM ATLETISME


BONS RESULTATS D'ORIOL MARTÍNEZ EN NATACIÓ

El Santvicentí Oriol Martínez aconsegueix molt bons resultats en els Campionats de Catalunya de Natació.

Els passats dies, entre el 15 i el 17 de Març, es van celebrar a les piscines del C.N. Banyoles, els Campionats Catalans d’Hivern categoria Alevins, on el nedador Oriol Martínez del C.N. Manresa va aconseguir les seves millors marques.

En els 100 estils individual masculí va obtenir diploma amb un setè lloc, amb un temps de 1’15’90, en els cent braça, un tretzè lloc amb 1’26’94 i en els 100 lliures, el catorzè amb 1’06’27. També cal destacar que va participar en totes les proves de relleus.


FEM ATLETISME!

El regidor d’esports de Sant Vicenç, Isidre Costa en el moment de travessar la línia de meta de la Marató de BarcelonaEl diumenge 25 de març es va celebrar la 25ena. edició de la Marató de Barcelona. En aquesta mítica cursa de fons, que complia 25 anys de vida, hi van participar 3.600 corredors, entre els quals es trobava l’atleta santvicentí i regidor d’esports del nostre Ajuntament, Isidre Costa Ribera. 

La dificultat i duresa d’aquesta prova no van ser impediment per que l’Isidre superés els 42,195 quilòmetres de recorregut en un temps real de 2 hores 43 minuts i 59 segons. Aquest temps aconseguit el va situar en el 48 lloc de la classificació general, en el desè de la seva categoria i en el representant de la comarca del Bages millor classificat. 

Per tot això, el volem felicitar i, a la vegada, fer un clam per tots aquells que, amb el seu esforç, aconsegueixen reptes enriquidors per l’esperit esportiu i humà del nostre poble.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet