Les Queixes del Jeremies


Una de les expressions catalanes que més m'agraden és :"N'hi ha per llogar-hi cadires". I justament em ve al cap al veure que durant la festa major, tres actes diferents i tot localitzats a la Plaça de l'Ajuntament, han tingut com a nota negativa ( tot i que hagués pogut ser molt pitjor) la desmuntada de la cadira i la posterior caiguda, de la persona que s'hi asseia, a terra. Ben bé n'hi ha per llogar-hi cadires, però de les bones !

Com ja és habitual en les meves queixes el tema contenidors continua estan de moda. I no és que vulgui parlar-vos que encara queden contenidors que es troben en la pitjor de les situació de les vuit possible per una circulació segura, avui us parlo del veí o veïna que dia rera dia deixa les seves deixalles al terra perquè el contenidor està ple i no es molesta en comprovar que el contenidor del costat, just a un metre, té tot l'espai per omplir. Tant de bo visqués a tocar-lo i de ben segur que es queixaria.

Per últim una queixa dedicada al senyor o senyora que s'encarrega, a l'ambulatori, d'escriure en un paper les visites que li corresponen a cada metge i els col·loca a les seves portes respectives. Es podrien fer amb lletra clara i més gran i així no haver d'anar tant sovint a l'oculista per vista cansada.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet