Entitats


1. ASSOCIACIÓ CULTURAL DE TRANSPORTISTES I CONDUCTORS

2. CONSTITUCIÓ DE LA NOVA JUNTA DIRECTIVA DE L'AV DE LA FARINERA

 


 

ASSOCIACIÓ CULTURAL DE TRANSPORTISTES I CONDUCTORS

Fruit de la inquietud d'una colla de professionals relacionats amb el món del motor i les seves ramificacions actuals, el passat divendres dia 14 de juliol a les 9 del vespre va tenir lloc al Saló de Sessions del nostre Ajuntament l'acte de presentació de l'ASSOCIACIÓ CULTURAL DE TRANSPORTISTES I CONDUCTORS de Sant Vicenç de Castellet.

Reproduïm la portada del programa d'actes de la primera Festa de Sant Cristòfol que es va celebrar al poble, recuperada enguany per l'Associació Cultural de Transportistes i Conductors. Com es pot veure, la festa es va celebrar per primera vegada el 10 de juliol de 1951. El programa forma part de la col·lecció local de la Biblioteca Popular Salvador Vives Casajuana.


 

CONSTITUCIÓ DE LA NOVA JUNTA DIRECTIVA DE L'AV DE LA FARINERA

El passat divendres 7 de juliol, es va celebrar l'Assemblea General Extraordinària per tal d'elegir la nova Junta Directiva de l'Associació tal com ho diuen els Estatuts, resultant elegits els següents membres:

President: Matias Mares i Rodríguez
Vice-presidenta: Carmen Cordon Pozo
Secretari: Emili Barcons Torras
Tresorer: Miguel Angel Cintas
Vocals:
Cecília Vila i Planas
Consuelo Gallego Balaguer
Toni García Ballesteros
Joan Rodríguez Blánquez
Jordi Santacreu Gracia
Carmen Martín Domínguez
Manuel García Pérez

La Junta de l'Associació de Veïns de la Farinera, vol agrair públicament tot el suport rebut tant humà com material - l'únic que ha arribat fins el moment - dels veïns i veïnes de Sant Vicenç de Castellet.

Al mateix temps, expressa el seu convenciment de seguir treballant per tal de que les administracions implicades, tant l'Ajuntament de St. Vicenç de Castellet com la Generalitat de Catalunya (Junta d'Aigües) solucionin la problemàtica del barri.

Moltes Gràcies, Veïns i Veïnes de St. Vicenç de Castellet !

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet