Personatges santvicentins


Joan Maria Segura

La secció "Personatges santvicentins d’un a un" es fixa en un conegut santvicentí que tot i passar les poques estones lliures que té per Sant Vicenç la seva professió el fa anar d’un lloc a l’altre. És diplomat en magisteri i des fa uns anys ha triat desenvolupar la seva activitat professional dins del món de l’espectacle.

En JOAN MARIA SEGURA i BERNADAS començà la seva vida professional amb "DRÀCULA, EL MUSICAL" el desembre de 1994 i d’aleshores ençà ha combinat teatre, dansa, musical i televisió. L’hem pogut veure a Port Aventura dins del "MUSICAL DE L’OEST AMERICÀ" i dins el televisor com a extra de la "MEMÒRIA DELS CARGOLS" o en el programa LA LLOLL com a ballarí del muntatge WEST SIDE STORY que interpretava al Teatre Tívoli. L’estat espanyol l’ha conegut en el programa musical "Y TÚ, ¿BAILAS?" de Tele5. És fundador de la Companyia de Sobte amb la qual representà durant quatre mesos al Teatre ARTENBRUT de Barcelona el muntage "SOL, PONIOL, DOS TALLATS I UN CURT DE CAFÈ AMB SACARINA". L’últim musical en que ha treballat ha estat "AMADEUS". Des fa poc temps és a Madrid preparant "EL MAGO DE OZ" per representar-lo al Teatre San Pol, un musical infantil que amb diferent versió ja havia escenificat al Teatre ARNAU de Barcelona l’any 1995 sota la direcció d’ENRIC LLORT.

El Breny vol recordar que en Joan Maria ja havia estat una persona bastant activa dins de la vida cultural santvicentina. L’Esbart Dansaire Santvicentí, la Coral Al Vent, les col·laboracions amb diferents pregons del grup cul-i-seu o una estada amb aquest mateix periòdic són exemples d’aquesta activitat. Mantenir-se treballant en el món de l’espectacle és un esforç que necessita una dedicació especial a banda d’una bona preparació continuada de dansa, cant i interpretació, conceptes que en Joan Maria ens els podria explicar molt bé.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet