Esports


1.
Sabina Martínez segona a la travessa de l'Estany de Puigcerdà

2. David Meca rep el suport dels santvicentins

3. El Futbol Sala Femení Sant Vicenç


Sabina Martínez segona a la travessa de l'Estany de Puigcerdà

Sabina Fernàndez recollint el seu trofeuEl diumenge 22 d'agost va tenir lloc la tradicional travessa nedant de l'estany de Puigcerdà. En aquesta edició es tornava a plantejar una doble cursa; una reservada únicament a nedadors federats i una altre de caràcter obert i més popular. En la cursa federada, que tenia un recorregut de 800 metres, el primer classificat masculí va ser Jordi Mas del Club Natació Granollers amb un temps de 7.55.

La primera classificada femenina fou Estefania Ferrer del Club Natació Manresa.

El segon lloc en aquesta mateixa categoria, va ser per Sabina Martínez, del mateix club, veïna de Sant Vicenç que va fer un temps de 8.30.

 


Joan Montsech, David Meca i Isidre CostaDavid Meca rep el suport dels santvicentins

Amb motiu de la triatló, organitzada pel Club Natació Castellet, David Meca, el nedador de Sabadell que va ser sancionat per dopatge, va rebre el suport dels santvicentins, representats, com es pot veure a la foto, per l'alcalde de la població, Joan Montsech, i pel regidor d'Esports, Isidre Costa.

 


El Futbol Sala Femení Sant Vicenç

Nou equip de futbol sala femení de Sant VicençSant Vicenç comptarà aquesta temporada amb un equip de futbol sala femení que, federat, jugarà la lliga de Segona Catalana a partir del 2 de Setembre.

El futbol sala femení Sant Vicenç que és una secció del C. F. Sant Vicenç i comparteix els mateixos estatuts, va formar-se a finals del mes de juliol a partir d'una sèrie de jugadores de futbol que van buscar altres noies interessades en formar un equip. Algunes d'aquestes jugadores ja havien format part d'un equip santvicentí que no va federar-se i van haver de marxar a jugar al Torroella (Esperança Martínez, Higínia Piñero, Sara Guàrdia ).

El F.S.F. Sant Vicenç està format per mes de 15 noies, encara que algunes d'elles no estaran encara en competició. L'entrenadora i jugadora, Higínia Piñero, explica que "són noies que s'estan formant per poder jugar més endavant". D'aquesta manera, hi haurà jugadores que podran portar l'equip en un futur.

Esperança Martínez, jugadora, creu que ara es poden practicar pocs esports femenins a la localitat i afirma que "hi ha molts problemes per a fer-ho perquè no hi ha cap tipus de recolzament".

De moment, estan esperant una subvenció de l'Ajuntament, ja que, tot i formar part de C.F. Sant Vicenç, s'han de mantenir elles mateixes.

Anticc equip de futbol sala femení de Sant VicençL'equip s'entrenarà els dimarts i els dijous de 8'30 a 10 del vespre al pavelló municipal i juga els dissabtes a la tarda. El 18 de Setembre el F.S.F. Sant Vicenç es presenta amb la resta d'equips de futbol al camp municipal i el dia 25 de Setembre juga un torneig a Santpedor.

Si cap noi està interessada en formar part de l'equip, que es dirigeixi al pavelló els dies d'entrenament.

 

Inici | Hemeroteca |
Col·lectiu El Breny | Sant Vicenç de Castellet